"Parul Pantene al Anului" reprezinta marca in activitatile promotionale
Vineri, 22 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) Castigatoarea premiului ”Parul Pantene al Anului” va reprezenta marca Pantene in activitatile promotionale in anul 2005. Aleasa in cadrul Galei Pantene Beauty Awards organizata in urma cu 2 saptamani la Teatrul National Bucuresti, Roxana Gidinceanu din Brasov a demonstrat ca este atat o fata cu par frumos, reprezentativ pentru standardul Pantene de frumusete, sanatate si rezistenta a parului, cat si o tanara cu personalitate si eleganta innascuta, dupa cum spun reprezentantii agentiei Mercury Promotions.

Premiul este decernat pentru a doua oara consecutiv unei tinere cu par frumos si sanatos, reprezentativ pentru standardul de frumusete Pantene si a fost aleasa de catre un juriu de specialitate dintr-un numar de sapte finaliste ale campaniei nationale desfasurate in luna martie de catre Mercury Promotions in sapte dintre cele mai importante orase din Romania.

Gazda Galei Pantene Beauty Awards a fost vedeta de televiziune Mihaela Radulescu, iar spectacolul regizat de Beatrice Rancea a stralucit prin participarea Loredanei, spun organizatorii evenimentului. Pe podiumul Pantene Beauty Awards au urcat nenumarate vedete, premianti dar si celebritati care au inmanat premiile. Printre acestea s-au numarat Doina Levintza, Catalin Botezatu, Andreea Raicu, Daniela Nane, Iulia Dobrin, Andreea Esca si Alexandre Eram, Andi si Olivia Moisescu, Cristian Tabara, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu.

Mercury Promotions este agentia care organizeaza Gala Pantene Beauty Awards Pentru al treilea an consecutiv. “Oscarurile Industriei de Frumusete” - cum le mai numesc organizatorii evenimentului,  recunosc talentul de exceptie al celor mai buni profesionisti din acest domeniu la care participa Elita Industriei de Frumusete si celebritati din lumea modei si a show-businessului.

Echipa Mercury Promotions care „a dat stralucire” evenimentului  a fost formata din Mihaela Radulescu – Client Service Director, Olivia Catana – Account Executive, Melania Ghiga – PR & Special Events Manager, Claudia Niculae – Special Events Executive, Ana Bucur – PR Executive, Adrian Paculea – Project Manager, Carmen Cozmanciuc – Project Leader, Cristina Diaconescu – Art Director, Amelia Gheorghiu – Copywriter, Alexandru Vetrescu – Traffic Manager, Bianca Petre – Production Manager.


PUBLICITATE: