Parfumeria.ro si-a dat jos lenjeria Victoria's Secret de la Internetics
Vineri, 12 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Parfumeria.ro (parfumeria.ro) nu mai figureza printre site-urile inscrise la Internetics 2007, sectiunea Web Space. Motivul este legat de controversele pe tema "coincidentelor" prea mari cu "lenjeria" magazinului online Victoria’s Secret (www.victoriassecret.com).

AdPlayers atragea atentia, in urma cu 2 zile, ca atat structura magazinului cat si aranjarea in pagina a produselor are prea multe lucruri in comun cu magazinul celebrei marci de imbracaminte si accesorii pentru femei.

"Reprezentantii de la Publitz Media compania care a inscris lucrarea, ne-au rugat sa ii scoatem din concurs, pentru a evita discutiile care au aparut legate de designul site-ului", a declarat pentru AdPlayers, Irina Florea - PR Manager la Millenium Communications, organizatorul Internetics.

"Vor primi inapoi si banii (de inscriere n.r.) ", a mai spus oficialul de comunicare Internetics, intrebata daca festivalul va pastra sau va returna banii de inscriere in acest caz.

In ciuda descoperirii plagiatului de design, Redatronic - magazinul online care cumpara cu un buton identic cu cel de la Emag.ro, poate fi gasit inca in concursul de la Sectiunea Web Space / Magazine Online.


PUBLICITATE: