On Air Studio lanseaza ITSY BITSY FM
Marti, 06 Decembrie 2005

On Air Studio lanseaza ITSY BITSY FM( AdPlayers.ro ) Primul post de radio pentru copii din Europa are antena de emisie la Bucuresti. Itsy Bitsy FM acopera capitala pe 99.3 FM si este singurul radio dedicat copiilor. Radio-ul se adreseaza celor cu varste intre 3 si 10 ani si unui public extins de 2 - 12 ani. Oficialii sai mai sustin ca postul se adreseaza inclusiv parintilor sau bunicilor si pentru inceput va putea fi receptionat numai in Bucuresti si pe internet pe www.itsybitsy.ro.

Postul este patronat de On Air Studio, companie ce ii are ca actionari pe Nadia Tataru - 90% si Felix Tataru - 10% (n.r. general manager al agentiei de publicitate GMP/Ashley) . On Air Studio lanseaza ITSY BITSY FM

Managementul postului este asigurat de Nadia Tataru – Director General (foto) si Ana Preda - Producator General. Publicitatea postului de radio Itsy Bitsy FM este vanduta prin regia de vanzari Spendid Media Zece.

Tarifele lista de publicitate ( Rate Card ) pentru un spot de 30 secunde la Itsy Bitsy FM sunt cuprinse, la Matinal (7:00- 9:00), intre 35 EUR (luni - vineri) si 50 EUR (weekend). Spoturile din programele de peste zi au tarife cuprinse intre 30 si 50 EUR. Cele mai mari tarife de publicitate sunt  de 70 EUR pentru spoturile difuzate in programele de weekend, cuprinse intre orele 9:30 - 12:30.

Nadia Tataru a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro ca postul de radio are ca tinta in publicitate „toate marcile care se adreseaza familiei in general”. Vorbind despre cifra de afaceri, directoarea generala a declarat: „Sunt sigura ca va fi o surpriza, adica nu va fi cea estimata de compania de vinzari de publictate si nici cea la care ma gindesc eu. Veniturile din publicitatea difuzata la radio nu stiu daca vor acoperi cheltuielile, dar speram ca banii sa vina din produse conexe, cum ar fi casete si cd cu productii proprii. Speram sa dezvoltam si evenimente interactive cu cele doua personaje, Itsy si Bitsy, in fiecare week-end, acestea fiind dedicate familiilor cu copii”.

On Air Studio lanseaza ITSY BITSY FM

Cu Itsy Bitsy FM „copiii din Romania au un radio numai al lor, unde vor putea asculta povesti si muzica dedicata lor, vor fi pusi la curent cu evenimentele din lumea copiilor, vor invata lucruri noi si vor putea castiga premii” spun reprezentantii postului de radio. Itsy Bitsy nu este dedicat numai copiilor, sustin reprezentantii sai, „incepand cu ora 22, devine radio pentru adulti (dar nu interzis copiilor!) si transmite muzica adresata lor, cu precadere blues si jazz”.

Noul post de radio pentru copii este promovat pe outdoor, tv , print, btl si prin parteneriate media la evenimentele culturale si targurile de specialitate.

Conceptul

„Ideea unui radio pentru copii a pornit de la dorinta de a transmite parintilor, bunicilor si copiilor mesajul ca cei mici pot creste si altfel decat sub umbra celebrului personaj popular „Bau-Bau”, ca ei trebuie sa fie dinamici, curiosi, curajosi si plini de initiativa” , afirma reprezentantii postului.

Imaginea radio-ului sunt Itsy si Bitsy, doi copii extrateresti, fetita si baietel, care in urma unei misiuni esuate, au ajuns pe Pamant, o planeta complet necunoscuta lor. Itsy si Bitsy sunt blocati aici pentru ca naveta cu care au calatorit nu poate fi reparata folosind tehnologia de pe Pamant. In speranta ca undele vor fi interceptate de semenii lor de pe planeta Zizilon, Itsy si Bitsy au construit din bucati ale navetei spatiale un radio. Asteptand sa fie recuperati de zizilonieni, cei doi eroi descurcareti comunica cu pamantenii prin intermediul radioului si asa afla mai multe despre civilizatia noastra si ofera informatii despre ei.

Evenimentul de lansare

Itsy Bitsy FM a fost lansat duminica, dupa ce a obtinut licenta in acest an, pe 17 ianuarie. La evenimentul de lansare au fost prezenti Andreea Esca cu sotul si copiii, Cristi Gretcu cu sotia si fiul, Liviu Harbuz cu fiul, Gabriela Vrinceanu Firea cu fiul, Daniela Crowe cu sotul si copiii, Madalin Ionescu cu sotia si copiii, Moise Guran cu copiii, Ralu Filip, Serban Pretor - CNA cu sotia si fiica, Daniel Iordachioaie cu sotia - Nouria Nouri si fiul, Elvira Deatcu cu sotul si fiul, Ionut Voicu - RoMania cu sotia - Ani Cretu,  Adriana Titieni cu Copiii, Cornel Sorian - solistul Stigma - cu fiica, Mircea Florian, Willem van Nieuwkerk -Team Leader, Phare Child Rights Project. Si pentru ca asa suna invitatia, AdPlayers a fost prezenta la evenimentul de lansare inclusiv cu junioarele Iulia Toma si Irina Toma Jr.

Grila de Programe Itsy Bitsy FM

Grila de programe a fost gandita pentru a urmari o zi obisnuita din viata unui copil, cu toate momentele ei. Incepe cu o emisiune de dimineata, Matinal Itsy Bitsy, transmisa in direct, care include stiri-ministiri, meteo, muzica si concursuri cu premii si se adreseaza copiilor si parintilor.

Programul continua cu o emisiune enciclopedie de stiinta si tehnica, sustinuta de robotul Zimitot, cu care au venit Itsy si Bitsy si care stie tot, despre orice. Pentru cei mici care dorm la pranz, a fost creata emisiunea „Povesti de adormit copiii”, care continua si seara, la ora de culcare.

Din program nu lipsesc „Amintiri din copilarie” ale vedetelor din Romania, „Taraba cu carti”, unde sunt citite fabule, poezii si nuvele, emisiuni concurs, emisiuni educative pe diferite teme si un serial SF, cu Itsy si Bitsy ca protagonisti. Din ora in ora, sunt difuzate mini-stiri, care ofera informatii utile despre evenimentele dedicate copiilor, cursuri sportive sau de arte, inaugurari de noi spatii de joaca, noutati de la Ministerul Invatamantului, Ministerul Sanatatii sau Primarie.  

Personajele sunt interpretate de voci cunoscute de actori ai teatrului de papusi, precum Dora Ortelecan Dumitrescu, vocea Babe din filmul „Babe, cel mai curajos porc din lume” sau a lui Jerry din „Tom si Jerry” si Camelia Andrita, care a interpretat personaje precum Pinocchio, Micul Print sau Dorotheea. De asemenea, in grila de programe mai este sustinuta de actori precum Adriana Titieni sau Magicianul Marian Ralea, alaturi de Cristi Preda (Capitanul Vijelie).

( Irina Toma, info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: