"Nu am sa-mi cer scuze" Mugur Patrascu, iLeo
Marti, 13 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Mugur Patrascu)

Mugur Patrascu este Managing Partner, Leo Burnett Interactive (iLeo), companie care s-a situat a doua in clasamentul web agentiilor la Internetics 2007

„Am tot citit comentarii dupa eveniment, din mai multe directii, in care rezultatul pe care l-am obtinut la Internetics este asociat cu coruptia juriului, interventii, lipsa de profesionalism din partea noastra, regulamentul partinitor, complotul Leo Burnett pentru dominare globala, vremea de afara, cursul euro/dolar sau cotele apelor Dunarii.

Ei bine, nu am sa-mi cer scuze pentru ca am iesit a doua agentie in festival conform criteriilor de evaluare din concurs. Imi dau seama ca am stricat niste calcule si ca suntem la inceput, dar cred ca acest rezultat intr-un timp atat de scurt se datoreaza faptului ca stim ce vrem, ca facem parte dintr-un grup de comunicare ce ne ofera acces la knowledge si cultura de produs si calitate, care ne ofera acces la clienti importanti, pentru care ne-am luptat sa facem proiecte de new media. La urma urmei, munca noastra sta esential ca o dovada ca se poate face ceva pe aceasta piata daca iti doresti si iti cauti mijloacele.

Nu am sa-mi cer scuze si nu am sa mai caut contraargumente pentru a ma “disculpa”. E un exercitiu obositor care incepe sa semene cu o emisiune de OTV care se termina la 4 dimineata si din care nu am inteles nimic (mai ales acum, post eveniment, cand esti mai frustrat sau nu, in functie de situatia de a fi castigat sau nu, si nu mai avem discutii pe argumente si lucrari).

Sper doar ca toate discutiile si feed-back-ul trimis de catre membrii juriului sa isi gasesca o aplicabilitate in regulamentul festivalului de la anul, cand se va vedea daca ce s-a intamplat anul asta cu noi a fost noroc sau nu.

Pana atunci, tot ce inseamna concursuri si forumuri internationale sunt deschise si asteapta sa rasplateasca lucrari de idee, eficienta si design, de la cei care se simt nedreptatiti si neapreciati in tara natala”.

*Opiniile impartasite de autori nu reprezinta in mod necesar si opiniile AdPlayers. Acestea pot face insa obiectul dreptului la replica.

iulian.toma[at]adplayers.ro 


PUBLICITATE: