Novensys are 12.25% de la Create Direct
Vineri, 22 Iulie 2005

( AdPlayers.ro ) Novensys a implementat, prin intermediul Create Direct, o noua campanie de marketing direct de promovare a noii game de terminale mobile Symbol.

Proiectul a generat o rata de succes de 12.25%, masurata prin numarul de intalniri de vanzari stabilite intre forta de vanzari Novensys si potentialii clienti, dupa cum spun reprezentantii celor doua companii.

Integrata in solutii personalizate in functie de particularitatile fiecarui client, Create Direct a conceput si implementat campania, de la conceperea strategiei, selectarea tintelor, dezvoltarea conceptului creativ, productia materialelor si in final mailing direct, urmat de follow-up telefonic.

“Am ales Create Direct pentru ca au dovedit, prin conceptul initial, ca inteleg specificul afacerii noastre si pot dezvolta o campanie care sa comunice corect catre clienti avantajele pe care le ofera echipamentele Symbol si solutiile Novensys” a declarat Raluca Pavel, Marketing Executive la Novensys. „Succesul campaniei a dovedit ulterior corectitudinea alegerii noastre”.

“Managerii romani au inceput sa realizeze cat de important este sa dispui de o solutie tehnologica pe care sa te bazezi in luarea celor mai bune decizii”. explica Adrian Alexandrescu, Executive Director al Create Direct unul din motivele care a determinat  succesul campaniei.

Create Direct ofera clientilor sai solutii end-to-end de marketing direct si se adreseaza in principal companiilor business-to-business cu servicii precum business intelligence, targetare si segmentare, servicii creative, generare de lead-uri sau programe de loializare.

Pe langa Novensys, printre clientii Create Direct se numara companii precum Microsoft, Hewlett-Packard, British American Tobacco, SCOP Computers sau Mobexpert.

Novensys™ este lider in piata de automatizare a solutiilor informatice de management destinate intreprinderilor medii si mari din Romania. Fondata in 1996 sub numele de Bar Code Systems, Novensys™ ofera, potrivit companiei, servicii si solutii informatice integrate pentru un management performant. Novensys este unul din cei 9 Premier Business Partner Symbol la nivel global precum Microsoft Gold Certified Partner, ce atesta capacitatea Novensys de a dezvolta solutii bazate pe tehnologii Microsoft. ( Iulian Toma )

PUBLICITATE: