Mugur Mihaescu - Vacanta Mare, (alias Garcea): ''Am vazut si eu reclama (Cava D’Oro n.r) care sincer, mi se pare foarte misto''
Luni, 12 Mai 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Mugur Mihaescu, vedeta Vacanta Mare de la Kanal D, alias Garcea din binecunoscutele show-uri de televiziune realizate in ultimii ani, a afirmat pentru AdPlayers:

 

„Romania este o tara in care orice este posibil. Am vazut si eu reclama (Cava D’Oro: Birt n.r.) care sincer, mi se pare foarte misto, dar este o chestie de gust. Poate ca altora nu le place asa de mult, depinde la care capat al acelei telecomenzi se afla.

 

Cat despre opinia celor care vor sa "interzica" aceasta reclama, cred ca trebuie sa recititi prima fraza pe care am scris-o. "Este posibil orice!" Sunt multi oameni cu carte in tara asta care sufera de sindromul micului Ceausescu. Care incearca sa se bage in seama cu orice pret, stapanii adevarurilor universale, pentru care noi, ceilalti, care indraznim sa nu fim ca ei, sa nu avem aceleasi opinii sau gusturi, sau sa avem alta definitie a frumosului, a umorului, sau chiar a vietii, meritam, nu-i asa, sa fim executati.

 

Acest gen de oameni nu stiu sa critice, ei stiu doar sa urasca. Este o ura maladiva, cronica, si care pana pe coada ne-a atras si statutul de natie dezbinata, calauzita dupa sloganuri gen: Pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor!

 

Este atat de usor sa faci rau in viata, si se pare ca multi dintre concetatenii nostri cu carte si-au facut un hobby din chestia asta. Asta e! Dumnezeu sa-i ajute intr-o alta viata. Ca p-asta si-au irosit-o de pomana”

 

Opiniile pe marginea subiectului sunt asteptate pe adresa info@adplayers.ro  sau la

 


PUBLICITATE: