Mirel Plesca este noul Director Financiar al grupului Ogilvy Romania
Joi, 21 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) Mirel Plesca este noul Director Financiar al grupului Ogilvy Romania. Executivul a fost la conducerea Departamentului Financiar al Red Cell si 141, agentii proaspat intrate in familia Ogilvy si membre ale retelei WPP.

Mirel Plesca este noul Director Financiar al grupului Ogilvy Romania

Mirel Plesca, Director Financiar, Ogilvy  Romania

„Promovarea lui Mirel in functia de Director Financiar al grupului nostru a fost pentru mine o decizie naturala” a afirmat Manuela Necula, Head of Country Ogilvy grup Romania. „Mirel este un director financiar care aduce organizatiei noastre, pe langa un inalt profesionalism in domeniul financiar, si o profunda intelegere a business-ului din domeniul nostru, precum si o implicare in latura sa comerciala” a mai spus  Manuela Necula.

„Mi-a placut intotdeauna sa construiesc. Si asta voi face si de acum inainte” a declarat Mirel Plesca. „Voi construi un departament financiar solid si flexibil, care sa raspunda atat cerintelor provenite din faptul ca suntem un business de servicii, cat si nevoii de a livra profit pe fiecare din cele 6 companii ale grupului ” mai spune el.

Anii petrecuti ca Director Financiar al celor doua companii, l-au ajutat pe Mirel sa dobandeasca o buna cunoastere a specificului pe care industria publicitatii il are si pe plan financiar, spun reprezentantii companiei. Anul trecut, Mirel a absolvit si un MBA, obtinand astfel si o viziune mai complexa asupra business-ului.

Grupul Ogilvy face parte din WPP, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare din lume. In Romania, Ogilvy are astazi sase divizii: Ogilvy & Mather Advertising, fondata in 1994, MindShare Media, fondata in 1997 (fosta TheNetwork), Ogilvy Public Relations Worldwide, fondata in 1999, Media Insight, fondata in 2000 si Red Cell si 141, integrate sub umbrela grupului la inceputul acestui an.


PUBLICITATE: