Mihaela Dumitrescu este noul Buying Director la Media Direction
Joi, 19 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro , Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Mihaela Dumitrescu este noul Buying Director la Media DirectionCarmen Lixandru (foto), Managing Director la Media Direction a confirmat pentru AdPlayers ca, începând de astazi, 19 octombrie, va înceta colaborarea între Razvan Varabiescu, fostul Buying Director al agentiei si Media Direction.

Potrivit managing directorului companiei, Varabiescu pleaca la Splendid Media, iar functia lui în cadrul Media Direction va fi preluata de Mihaela Dumitrescu, Buying Director al agentiei de media, dupa plecarea lui Razan Varabiescu.

Mihaela Dumitrescu este noul Buying Director la Media DirectionLixandru a declarat pentru AdPlayers ca “Mihaela (Dumitrescu n.r., foto) lucreaza de peste 5 ani în Media Direction, având o foarte mare experienta pe zona de buying, atât în ceea ce înseamna Televiziunea cât si Presa scrisa”.

Conform executivului Media Direction, printre conturile si clientii carora Dumitrescu le-a coordonat activitatea de media buying se numara: Pepsi, Star Foods, Wrigley, Walmark, Allianz, Scandia, Ultrapro.

Absolventa a Facultatii de Comert din cadrul Academiei de Studii Economice, Mihaela a efectuat o serie de training-uri si programe de specializare în publicitate si media atât în tara, cât si în strainatate.

AdPlayersFile Media Direction

Media Direction este o companie de media full service care a luat fiinta în anul 2001 ca parte a grupului BBDO România. Printre clientii Media Direction se numara Allianz, Banca Romaneasca, Dacia Automobile, Dr. Oetker Romania, Holcim, Masterfoods, Pepsi Co., Quadrant Amroq Beverages, Renault-Nissan Romania, Scandia, Supreme Chocolat, Walmark sau Wrigley.

Cu o cifra de afaceri de peste 25 milioane de EURO în 2005, citând informatii aparute de curând în revista Capital, oficialii companiei de media spun ca Media Direction a fost clasata pe primul loc în topul agentiilor de media.


PUBLICITATE: