McCann singura finalista TV la Cresta
Joi, 03 August 2006

McCann singura finalista TV la Cresta.McCann singura finalista TV la Cresta.McCann singura finalista TV la Cresta

( AdPlayers.ro , Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

McCann singura finalista TV la CrestaSpotul ”Porcul” realizat de McCann/Creative Services pentru MTV este singura lucrare din România finalista la sectunea TV. Apartinând aceleeasi agentii, campania de print “Made in Romania” pentru MTV– “Michael”, “Manson”, “Slash” a ajuns si ea pe lista scurta a festivalului la categoria media, însa alaturi de lucrarile The Rocker" si "The Motor Jacket" de la TBWA\Merlin pentru International Red Cross, singura agentie din România care a mai ajuns în finala competitiei.

Cresta Awards (www.cresta-awards.com  ) premiaza excelenta în creatia publicitara si departajeaza lucrarile înscrise în festival având ca prioritatea 2 criterii principale de jurizare  – originalitatea ideii creative si calitatea executiei. Juriul Cresta Awards reuneste directori de creatie, regizori si grafic designeri din 34 de tari. Câstigatorii vor fi prezentati pe 30 octombrie, live, la adresa www.cresta-awards.com/ceremony .

Potrivit agentiei, campania MTV este cea mai premiata lucrare McCann din ultimul an. Ea a obtinut  1 Grand Prix la Golden Hammer, 1 Golden Watch la Golden Drum, 6 premii de aur (1 la Golden Drum, 1 Golden Hammer, 1 AdPrint, 3 Ad’Or), 2 arginturi (la Eurobest & Golden Hammer) 1 bronz la Eurobest. La editia de anul trecut a festivalului Cresta Awards, agentia de pulicitate McCann Erickson a mai obtinut o nominalizare cu spotul “Nunta”, tot pentru MTV.


PUBLICITATE: