MTV electrocuteaza Depeche cu Voltaj
Luni, 11 Decembrie 2006

(AdPlayers.ro , Irina Toma )

MTV electrocuteaza Depeche cu VoltajLa putin timp dupa lansarea noului album Voltaj – Revelator se claseaza pe exceptionalul loc 2 în MTV World Chart Express cu piesa „I know”, se arata într-un comunicat al MTV România.

Pozitia în top este a doua prezenta Voltaj de anul acesta în topul MTV WCE, trupa obtinând si în vara 2006, potrivit sursei, prima pozitie cu piesa „Povestea oricui”.

Astfel, mai arata oficialii MTV România, trupa a devansat vedete precum Depeche Mode, The Killers, Nelly Furtado, James Morrison, aducând înca o data un nume românesc pe scena marilor vedete internationale.

„Ne bucura nespus pozitia pe care o ocupam în clasament, mai ales pentru ca singurul care ne-a devansat este vedeta momentului în lume, Justin Timberlake si speram sa auzim din ce în ce mai des de prezente ale trupelor românesti în topurile europene.”, a declarat Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

MTV World Chart Expres este unul dintre cele mai importante topuri difuzate de MTV Europe si este realizat pe baza topurilor din tarile europene. Topul este stabilit în urma audientei unui tur saptamânal în diferite tari si are scopul de a face cunoscute ultimele noutati din lumea muzicala din întreaga lume.

Media AdPlayersFile

MTV electrocuteaza Depeche cu VoltajPotrivit reprezentantilor din România, MTV reprezinta cel mai cunoscut post de televiziune care difuzeaza muzica 24h pe zi si este un simbol universal, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga întreaga lume.

Lansat pe 15 iunie 2002, MTV România face parte din portofoliul celei mai importante retele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îsi difuzeaza programele în peste 146 milioane de locuinte, din 52 de tari din întreaga Europa.

MTV România (www.mtv.ro ) este organizatorul galei premiilor anuale MTV Romanian Music Awards, MTV Live, si are o implicare prosociala activa prin promovarea de dezbateri si forumuri pe teme de interes general, concerte si documentare cu caracter social.


PUBLICITATE: