Lowe: "Povestea merge mai departe"
Miercuri, 10 Mai 2006

.

Lowe: Povestea merge mai departe

.

Lowe: Povestea merge mai departe

.

Lowe: Povestea merge mai departe

.

Lowe: Povestea merge mai departe

.

Lowe: Povestea merge mai departe

.

( AdPlayers.ro ) Sub sloganul “Povestea merge mai departe”, agentia de publicitate Lowe & Partners semneaza un nou spot de imagine pentru Timisoreana. Cu o crestere a vanzarilor de 74% in 2005 fata de 2004, oficialii agentiei de publicitate conduse de Veronica Savanciuc sustin ca “berea oamenilor obisnuiti si a povestilor lor de success” si-a castigat statutul de vedeta in cadrul companiei Ursus Breweries – producatorul marcii. 

Agentia continua comunicarea brandului printr-o campanie ce se deruleaza in perioada aprilie – iulie, “al carei obiectiv este diferentierea fata de competitie prin atitudine si prin firul istoriei pe care o spune brandul”, afirma reprezentantii Lowe.

Reprezentantii Lowe & Partners sustin ca noul spot Timisoreana spune povestea unor oameni pentru care satisfactia lucrurilor facute asa cum trebuie este mai mare decat rasplata. “Pentru ca un lucru bun, oricat de mic, dar pe care il faci din inima, poate avea consecinte nebanuite. Si pentru ca bunatatea nu este demodata”, motiveaza ei.

„Ne-ar placea ca, vazand noua comunicare, oamenii sa simta ca lucrurile despre care vorbeste Timisoreana fac parte si din viata lor”, spune  Mihai Barsan, Senior Brand Manager Timisoreana.

Mihai Barsan: “E berea romanilor ”

„Am vrut sa le spunem oamenilor ca Timisoreana e berea dedicata lor”, spune Barsan. “E berea romanilor , carora le aratam acum ca istoria Timisorenei e construita chiar pe aceste principii vechi, de cand lumea. Ca ele mai au valoare astazi, ca si acum trei secole. Practic, ne-am reinvatat trecutul, uitandu-ne la cei care ne-au ales pe noi, cand puteau sa-i aleaga pe altii”, justifica executivul de marketing comunicarea brandului.”, conchide executivul de marketing.

”Am zis: Hai sa vorbim altfel despre Timisoreana, cum nici o alta bere nu a mai avut curajul sa vorbeasca; si nu, nu vom spune istoria unei beri, ci a vietilor unor oameni obisnuiti, prin care numele asta traieste si astazi.” completeaza Adrian Docea, Strategic Planner Lowe. “Timisoareana exista de peste trei sute de ani, timp in care a vazut aparand si disparand sute de alte marci. Dar nu ar fi ajuns aici fara oamenii care o fac ceea ce este acum: un brand respectat, care la randul sau isi respecta numele”, este de parere reprezentantul de strategie al agentiei de publicitate.

Autorii spun ca filmarile spotului au avut loc la Rasnov, „unde nici ploaia nu i-a impiedicat pe locuitorii orasului sa vina cu mic, cu mare la cetate si sa vada cu ochii lor filmarea: sustine Mara Vasile, Account Manager Lowe. “S-a participat, practic, la filmarea unui film. Si asta pentru ca filmarea a avut toate ingredientele unui spectacol: femei frumoase, explozii, o armata intreaga (la propriu), un razboi in toata regula”, spune ea.

Echipele

De la Timisorana au participat la realizarea spotului o echipa formata din Mihai Barsan (Senior Brand Manager), Mihai Bonca (Junior Brand Manager), Sandina Olteanu (Junior Brand Manager)

Agentia de publicitate Lowe & Partners a scris “povestea” cu Mihai Coliban (Creative Director), Ligia Calin (Copywriter), Irina Stanciulescu (AV Producer), Mara Vasile (Account Manager), Adrian Docea (Strategic Planner), Semida Duriga (Copywriter). Spotul a fost realizat de casa de productie Reload Film si a fost regizat de Babak.

Membra a Interpublic Group of Companies (NYSE: IPG), LOWE & PARTNERS Worldwide este una din cele mai mari retele de publicitate din lume. LOWE & PARTNERS are birouri in peste 90 de tari si peste 9000 de angajati in reprezentantele sale din intreaga lume.

Lowe & Partners

In Romania, Lowe & Partners face parte dintr-un grup de companii care, potrivit agentiei, in cei 13 ani de activitate, a fost in permanenta in topul primelor 5 grupuri de comunicare din tara.

Din portofoliul Lowe & Partners mai fac parte Coca-Cola Romania, Citifinancial, Electrolux, Johnson&Johnson, Motorola, TNT, ButanGas Romania, Unicef, Universitatea Europeana Dragan, Unilever si altii.

Irina Toma , irina.toma@adplayers.ro Imagini de la filmari . Lowe: Povestea merge mai departe . Lowe: Povestea merge mai departe . Lowe: Povestea merge mai departe . Lowe: Povestea merge mai departe . Lowe: Povestea merge mai departe .

PUBLICITATE: