Lowe & Partners România anunta o noua structura a creatiei
Luni, 30 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro, Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Lowe & Partners România anunta o noua structura a creatiei„Lowe & Partners Romania anunta o noua structura a creatiei”, afirma pentru AdPlayers, Veronica Savanciuc (foto), President & CEO Lowe & Partners Romania. "Pentru ca în prim-plan este creativitatea, pentru ca toti clientii vor mai mult, pentru ca este nevoie de forte proaspete”, motiveaza executivul.

Sefa agentiei a declarat pentru AdPlayers ca „echipa de creatie Lowe este formata din Creative Groups conduse de Diana Angelescu & Avi Giosanu, Andreea Chirica si Raluca Ciupercescu, în calitate de Group Creative Director”.

„Toti au hotarât sa revina acum în Lowe, dupa ce au facut parte, mai demult sau mai de curând, din echipa de creatie a agentiei”, sustine  Savanciuc. “Toti cunosc bine clientii Lowe si pun creativitatea pe primul loc”, adauga presedintele agentiei.

“Diana Angelescu & Octavian Giosanu sunt multipremiati la festivaluri precum Epica, New York Festivals, Golden Hammer;  Raluca Ciupercescu si co-echipierul ei Cosmin Mihai Cucu, premiati, printre altele, la cel mai recent festival Ad'Or; Andreea Chirica & co-echipiera ei Otilia Mihalcea sunt creatoarele celebrei si multi-premiatei campanii „DaKINO” (care a câstigat premii la festivaluri precum Epica si Ad'Or si, foarte recent, un Golden Watch si un Silver Drum la festivalul Golden Drum)”.

“Dupa doi ani si jumatate la Lowe, Mihai Coliban a ales sa nu faca parte din noua echipa”, a mai afirmat pentru AdPlayers, Veronica Savanciuc. „Pentru Lowe, este cel mai bun moment în care sa îsi consolideze echipa de creatie", conchide oficialul agentiei.


PUBLICITATE: