Londra aproape de Publicis Romania
Luni, 11 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) Publicis Romania deruleaza incepand cu luna aprilie, “Londra se vede mult mai aproape”. pentru British Airways. Campania de promovare se va derula pana in luna iunie.

 

"Londra se vede mai aproape" British Airways / Publicis Romania

Dupa cum precizeaza reprezentantii agentiei, componenta clasica a campaniei cuprinde panouri outdoor, transit media si web-site-uri. De asemenea, campania cuprinde si o promotie / sampling care vrea sa transmita o nota in plus de originalitate si specific englezesc. O echipa de promoteri costumati in personaje tipic londoneze – un gardian si un polistist, vor vizita pe parcursul a 2 saptamani 10 centre de afaceri din Bucuresti si vor imparti flyere cu informatii complete despre oferta de curse British Airways. Acest tip de POSM “viu” intareste titlul campaniei fiind creat pentru a atrage atentia prin modul unic de exprimare a ofertei comerciale.

Insotitorii de zbor ai campaniei de la British Airways au fost Corina Enciu – Country Commercial Manager si Alina Ceochina – Marketing Executive. Publicis Romania i-au trimis la mansa campaniei pe Radu Luca – Group Account Director, Catalin Albu – Account Manager, Iulian Fecioru – Copywriter, Bogdan Patriche – Art Director. Traficul zborului media a fost asigurat de Optimedia Romania, care i-a trimis la turnul de control pe Vicentiu Neacsu – Senior Media Planner si Marius Tocu – Media Planner.

Publicis Romania a fost infiintata in 1995 si este una dintre cele mai importante agentii de publicitate full-service din Romania. Agentia detine in portofoliu nume de clienti precum Renault, SAB Miller, HP, L’Oreal, Wienerberger, Vel Pitar, Ulker, Podravka, Domeniile Tohani, Whirpool, Groupe Seb, Germanos, Banca Romaneasca, British Airways, Holcim, Garnier, OMV .


PUBLICITATE: