Imagine si promotie ClickNet 2,5 Mbps
Miercuri, 15 Noiembrie 2006

Imagine si promotie ClickNet 2,5 Mbps

.Imagine si promotie ClickNet 2,5 Mbps

(AdPlayers.ro, Irina Toma , irina.toma@adplayers.ro )

Imagine si promotie ClickNet 2,5 MbpsNoua campanie “ClickNet vine peste tine” îsi construieste mesajul plecând de la viteza de 2,5 Mbps oferita de serviciul de internet, spune agentia. Contul de media Romtelecom este derulat de MediaCom România.

Cristiana Spataru (foto), Client Service Director Grey Worldwide afirma ca “În viziunea ClickNet, Internetul vine peste tine mai repede, mai usor, mai inteligent, surprinzându-te, "the Clicknet way".

“Am ales aceasta abordare deoarece ClickNet se adreseaza unui public pentru care Internetul a devenit un mod de viata, în care experientele variate, traite într-un ritm alert, dinamic, iti permit sa te reinventezi în fiecare zi”, adauga sefa departamentului Client Service de la Grey.

Imagine si promotie ClickNet 2,5 Mbps“Am gândit mesajul acestei campanii ca pe o poveste moderna despre cum poti sa traiesti creativ, chiar daca trebuie sa te adaptezi unui timp care curge mai repede ca oricând, fara sa ratezi nimic din ceea ce îti doresti sa experimentezi si fara sa banalizezi fiecare zi”, spune Alfred Borcan (foto), Brand Marketing Romtelecom.

Claudiu Dobrita, Senior Copywriter Grey Worldwide România sustine ca „The ClickNet way” se vede într-un spot TV si cinema, „Rush”, în 7 executii radio, în media inovativa, Internet si comunicare virala.

“Contactul cu ClickNet înseamna sa faci lucrurile altfel, într-un mod spectaculos, original, excentric chiar, înseamna viteza în reactii si un tavalug de informatie, simt  si culoare care se propaga cu fiecare click”, mai afirma Claudiu Dobrita.

Spotul  "Rush" a fost filmat împreuna cu Castel Film, la începutul lui noiembrie, în regia lui Shahar Segal. Imaginea, semnata de Emanuel Kadosh, este conform autorilor o combinatie de film cu efecte speciale si grafica 3D. Coloana sonora, "The Way We Get By" apartine celor de la Spoon.

AdPlayersFile

Grey Worldwide România

Fondata în septembrie 1992, Grey Worldwide România este parte a WWP, fiind afiliata retelei internationale Grey Global Group. Potrivit companiei, agentia Grey se afla în topul primelor agentii de publicitate full-service din România, având un portofoliu reprezentativ de clienti, printre care Brau Union, British American Tobacco, GlaxoSmithKline, Nokia; Procter&Gamble, Romtelecom sau Visa.

Biroul din Bucuresti coordoneaza activitatile de comunicare în regiunea Sud-Estului Europei pentru clienti multinationali cum sunt P&G, BAT sau Visa (în Albania, Bulgaria, Bosnia-Hertegovina, Macedonia, Moldova, Serbia si Muntenegru).

Imagine si promotie ClickNet 2,5 Mbps

AdInfo

Autorii ClickNet, the Clicknet way

Advertiser: Romtelecom:

Brand Marketing Manager: Alfred Borcan

Marketing and Communication Coordinator: Cristina Chiorean

Agentie: Grey Worldwide România

Creative Director: Sorin Predescu

Senior Copywriter: Claudiu Dobrita

Senior Art Director: Stefan Vasilachi

Client Service Director: Cristiana Spataru

Senior Producer: Dan Draghicescu

Account Manager: Crina Chiru

Account Executive: Simona Geac


PUBLICITATE: