Ileana Sebe: Strategie si New Business, Irina Pencea: Client Service Director
Miercuri, 05 Iulie 2006

( AdPlayers.ro , Irina Toma , irina.toma@adplayers.ro )

Ileana Sebe: Strategie si New Business, Irina Pencea: Client Service Director

„Am hotarat ca, incepand cu 1 iunie, sa cream doua functiuni foarte clar definite in agentie, Strategy & New Business Director si Client Service Director”, spune Diana Flutur (foto), Director General Odyssey Communication. „Am decis sa avansam in aceste functii oameni din agentie datorita rezultatelor, maturitatii, implicarii si creativitatii de care au dat dovada atat Irina cat si Ileana.”, spune Flutur.

Ileana Sebe a devenit Strategy & New Business Director la Odyssey Communication iar Irina Pencea a fost avansata in functia de Client Service Director al agentiei de publicitate. Atat Irina cat si Ileana fac parte din echipa care a fondat acum 3 ani Odyssey si sunt membre ale Executive Board-ului agentiei. Cele doua fondatoare au fost Group Account Directors si au coordonat echipele de client service ale agentiei.

“La inceput am fost 14, acum suntem 42”, continua Diana Flutur. „Am pornit la drum cu 2 clienti, acum avem 16. In primul an am avut o cifra de afaceri capitalizata de 5 Milioane USD, iar in 2006 de 9,5 Milioane USD"

Ileana Sebe: Strategie si New Business, Irina Pencea: Client Service DirectorIrina Pencea (foto)- Client Service Director la Odyssey

Irina Pencea (27 de ani) este absolventa a Facultatii de Marketing din cadrul ASE Bucuresti si a absolvit mai multe cursuri de specializare pe strategie, project management si management atat la nivel local cat si international, cum ar fi Account Planning Group si Chartered Institute of Marketing din Londra.

Pencea a intrat in publicitate in 1999 si, spune agentia, a acumulat experienta in mai multe agentii: Momentum, Adviser, D’Arcy si din 2004 a fondat Odyssey impreuna cu echipa nucleu. Irina este pasionata de branding si design si isi doreste sa faca marketing cultural.

Ileana Sebe: Strategie si New Business, Irina Pencea: Client Service DirectorIleana Sebe (foto), Strategy & New Business Director

Ileana Sebe (29 de ani) a absolvit Facultatea de Limba si Literature Straina, sectia Germana-Engleza si s-a specializat in advertising si strategie in cadrul mai multor cursuri ultimele 2 fiind absolvite la Account Planning Group din Londra.

Ileana a acumulat experienta la D’Arcy unde a lucrat din 1997 pana in 2004, cand a fondat Odyssey. Ilenei ii plac sportul, muzica si lucrurile frumoase si colorate.

AdPlayersFile Info:

Clienti Odyssey Communication

ABN AMRO – servicii de creatie si strategie pentru corporate banking si consumer banking

ROMPETROL – servicii integrate : creatie, media, branding, BTL

Supreme Group: - servicii de creatie si strategie pentru brandurile Primola si Ulpio

PSI – servicii integrate: creatie, strategie, media, BTL pentru prezervativele Love Plus si pentru proiecte sociale

Editura Reader's Digest – servicii creatie si strategie pentru revista Reader’s Digest si alte produse ale grupului

AIG Life – servicii de creatie

HAT Romania  - servicii integrate de creatie, strategie, media si BTL pentru telefoanele mobile Samsung

KRKA (companie farmaceutica) – servicii media si productie

Kamis – servicii media

Ringier Capital – servicii de BTL si creatie pentru premiile Oskar Capital


PUBLICITATE: