Humanitas Bookfest: peste 85.000 EUR
Luni, 26 Iunie 2006

Humanitas Bookfest: peste 85.000 EUR.

Humanitas Bookfest: peste 85.000 EUR

( AdPlayers.ro Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Cu un buget de aproximativ 16.000 EUR pentru salonul de carte, dupa cum a declarat pentru AdPlayers Anca Pol de la Humanitas, editura a inregistrat la salonul de carte Bookfest „vanzari totale de de 3 miliarde de lei si ceva peste; cu un varf al vanzarilor sambata (aproape 1 miliard de lei)”, mai spun reprezentantii autorului de carte.

Potrivit reprezentantilor Humanitas, salonul de carte BOOKFEST a mai insemnat pentu editura peste 30 de titluri noi la stand , 700 de titluri expuse in cele 5 zile de targ, 15 evenimente: lansari si sesiuni de autografe, 32 de carti noi lansate, 3 colectii vedeta: Cartea de pe noptiera, Raftul Denisei si Rasul Lumii.

Pe langa acestea Humanitas a inaugurat o noua serie de autor: Traian Ungureanu, o noua colectie de audiobook-uri Audiofiction. Intr-un top al vanzarilor, acestea ar avea urmatoarea configuratie: Ghidul nesimtitului de Radu Paraschivescu, Cele mai frumoase 101 poezii de Mircea Dinescu, Despre minciuna de Gabriel Liiceanu, Razboiul Timpurilor si Tehnica neputintei la romani de Traian Ungureanu (autori romani; 500–1300 de exemplare vandute);


PUBLICITATE: