Hagi s-a transferat la Vodafone
Marti, 19 Septembrie 2006

Hagi s-a transferat la Vodafone

(AdPlayers.ro , Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Vodafone Romania a anuntat ieri cea mai noua campanie „Hagi îsi face echipa pentru UEFA Champions League”. Dupa cum anunta oficialii Vodafone, campania este rezultatul parteneriatului dintre Vodafone Romania si Gheorghe Hagi, pentru promovarea  activitatilor de sponsorizare a fotbalului, desfasurate de companie. Campania „Hagi isi face echipa pentru UEFA Champions League” se va derula pâna la data de 15 noiembrie 2006.

Hagi, mai mult de 10 ani cu McCann Erickson

Autoarea campaniei de comunicare este McCann Erickson. Echipa condusa de Bogdan Enoiu joaca cu Hagi “mai mult fotbal pe telefonul mobil!” pentru Vodafone, dupa mai mult de 10 ani de colaborare cu agentia de publicitate, timp în care vedeta fotbalului autohton, si nu numai, a mai jucat si pentru alte marci.

Într-un interviu pentru AdPlayers, Bogdan Enoiu spunea ca Hagi a fost prima vedeta din sport cu care agentia a lucrat pentru imaginea unei marci. Referindu-se la prima colaborare a agentiei de publicitate cu o vedeta din sport, Enoiu mai declara pentru AdPlayers ca Hagi a lucrat “Din 94, cu Coca-Cola” si ca ulterior, mai enumera executivul, vedeta fotbalului autohton a mai lucrat  pentru marci cum sunt Gillette sau Texaco.

Fotbalul aduce pasiune si apropiere între oameni

Hagi s-a transferat la Vodafone„Fotbalul aduce pasiune si apropiere între oameni, iar Hagi este unul dintre cei mai indragiti jucatori români de fotbal ai tuturor timpurilor”, motiveaza Liliana Solomon (foto), Chief Executive Officer Vodafone Romania alaturarea imaginii Vodafone de cea a lui Hagi.

„Acest parteneriat confirma promisiunea noastra de a fi cât mai aproape de fanii fotbalului din România, printr-o serie de sponsorizari, cum este sponsorizarea globala a UEFA Champions League sau sustinerea echipei nationale de fotbal a Romaniei”, a adaugat Solomon.

„Clientii nostri vor beneficia pe deplin de aceste sponsorizari, atât prin continut unic pe telefonul mobil, cât si prin promotii speciale, cum este cea pe care o lansam astazi”, a promis ieri sefa operatorului de telefonie mobila.

Hagi s-a transferat la Vodafone„Sunt foarte mândru sa fiu alaturi de Vodafone Romania în aceasta campanie”, a afirmat Gheorghe Hagi (foto). „Vodafone este un sustinator important al fotbalului, pretutindeni, iar fotbalul este sportul rege, în cele mai multe parti ale lumii".

"Mi-a facut o mare placere sa particip la aceasta campanie si cred ca este cu adevarat atractiva pentru fanii fotbalului din România”, a spus Hagi.

Promotia

Toti clientii Vodafone Romania, existenti sau noi, pot participa la concursul „Hagi îsi face echipa pentru UEFA Champions League”, trimitând un SMS la 4244 (HAGI). Cei 10 câstigatori, promite compania, selectati prin tragere la sorti, vor putea urmari pe stadion, împreuna cu Hagi, un meci din UEFA Champions League, având toate costurile deplasarii suportate de Vodafone Romania.

Potrivit oficialilor operatorului de telefonie mobila, clientii Vodafone live! vor putea descarca pe telefonul mobil imagini si videoclipuri exclusive cu Hagi executând goluri spectaculoase, în meciurile cupelor mondiale. În campania promotionala, clientii care se aboneaza pentru 2 ani la Vodafone pot beneficia de 3 luni de abonament gratuit, 3 luni de navigare gratuita în Vodafone live! si 200 de minute nationale, în fiecare an, pe viata. Oferta promotionala este disponibila între 15 septembrie si 15 noiembrie 2006.

UEFA Champions League si Echipa Nationala de Fotbal joaca pentru Vodafone

Hagi s-a transferat la VodafoneVodafone Group este unul dintre Partenerii Oficiali si Retea Mobila Oficiala a UEFA Champions League, incepand din acest sezon. Conform reprezentantilor companiei, prin acest parteneriat, Vodafone ofera clientilor sai din toata lumea videoclipuri si alerte de gol din toate meciurile UEFA Champions League, prin serviciul Vodafone live! 3G.

Începând din 1 septembrie 2006, anunta compania, Vodafone Romania este, de asemenea, partener oficial al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) si sponsor oficial al Echipei Nationale de Fotbal, în urma semnarii unui acord de sponsorizare cu FRF.

Potrivit operatorului de telefonie mobila, între 2006 – 2008, în perioada calificarilor pentru Euro 2008 si a desfasurarii Euro 2008, Vodafone Romania ofera clientilor sai posibilitatea de a urmari în direct pe telefonul mobil toate meciurile pe care echipa nationala le va juca în tara, precum si videoclipuri, imagini si alerte din aceste meciuri.


PUBLICITATE: