Group Account Director nou la Saatchi&Saatchi X
Marti, 18 Iulie 2006

( AdPlayers.ro,  Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Group Account Director nou la Saatchi&Saatchi XIoana Croitoru ( foto) este noul Grup Account Director la Saatchi & Saatchi X, cea mai noua companie a grupului Saatchi & Saatchi. Promovarea ei are loc, spune agentia, dupa 3 ani de experienta in proiecte mari de BTL.

„Cei mai importanti clienti pentru care Ioana si-a exersat creativitatea si spiritul de echipa de-a lungul timpului  sunt: Allied Domecq, BAT, Goodyear, Holcim, Intersnack, Raiffeisen Bank, P&G”, mai arata responsabilii de comunicare Saatchi & Saatchi X.

Ioana Croitoru  lucreaza in echipa Saatchi & Saatchi din 2004 si are o experienta de peste 6 ani in publicitate, sustine agentia. Ea a mai lucrat anterior in cadrul agentiilor Bates /141 Romania si D`Arcy, dupa ce a absolvit, in 2001, facultatea de psihologie, sectia  psihologie organizationala.

"Prima agentie specializate in comunicarea in-store de pe piata romaneasca", dupa cum se autopozitiona, de curand, agentia condusa de Mona Opran - Managing Director, are ca obiectiv "dezvoltarea proiectelor de shopper marketing pentru clienti, cum ar fi, atat producatori (P&G, Chio, Ciuc, Elite, Holcim, etc) cat si retaileri (Carrefour, Raiffeisen Bank, MediaGalaxy)"


PUBLICITATE: