Gavrila & Asociatii ii zice pe romaneste
Luni, 05 Decembrie 2005

Gavrila & Asociatii ii zice pe romaneste( AdPlayers.ro ) Gavrila &Asociatii a introdus noul spot “Arbitrul” pe terenul comunicarii Zapp, ce se deruleaza in aceasta perioada pe televiziune. Campania se deruleaza “cu ocazia a inca unei reduceri tarifare ce consolideaza claimul “convorbiri internationale la tarife nationale”, anunta agentia. Mesajul spotului este ca “a venit momentul revansei: acum suni in strainatate cu 13 centi pe minut si ceri socoteala” .

Gavrila & Asociatii ii zice pe romaneste

 “Trebuie doar sa pui mana pe Zapp si prin Upgrade International poti sa soliciti explicatii detaliate pentru fiecare razboi pierdut, pentru fiecare tratat care ne-a dezavantajat, pentru fiecare penalty refuzat.” explica Octav Gheorghe, Director de Creatie & Copywriter, spotul “Arbitrul” pentru serviciul Upgrade International de la Zapp. 

“Arbitrul” a fost introdus pe teren “pentru: adeptii conspiratilor la scara planetara, cei convinsi ca noi am salvat crestinatatea de hoardele barbare, toti partizanii tezei conform careia Romania a fost tradata mereu de aliatii sai, pasionatii de istorie care stiu cert ca toate inventiile noastre au fost furate de altii, literatii siguri ca n-am luat Nobelul pentru literatura din motive politice si, bineinteles, pentru microbistii revoltati de arbitrajele de care avem parte in meciurile internationale” spune Octav Gheorghe.

Gavrila & Asociatii ii zice pe romaneste

“Unsprezecele” aliniat la startul acestei campanii ii include pe Robert Redeleanu – Head of Marketing Zapp, Ovidiu Caprita – Brand Manager Zapp, iar de la Gavrila & Asociatii pe Alina Gavrila – Director de Creatie, Octav Gheorghe – Director de Creatie & Copywriter si Bobby Toma – Art Director, Florin Patrascu – Producator Multimedia Est si Bogdan “Hypno” Moldoveanu – Regizor.


PUBLICITATE: