Garantie FCB pentru PHILIPS
TV
Joi, 25 Mai 2006

( AdPlayers.ro , Irina Toma irina.toma@adplayers.ro )

Garantie FCB pentru PHILIPS

Foote Cone & Belding implementeaza pentru PHILIPS promotia „Garantia returnarii banilor in 30 de zile!”, dedicata clientelor care achizitioneaza epilatoare marca Philips. Campania se va derula in perioada 1 iunie – 31 august 2006. 

“Garantia returnarii banilor in 30 de zile!” va fi promovata in magazine – sticker, wobbler, brosura informativa, indoor  -postere in sali de gimnastica, toalete cluburi/ baruri,  panou derulabil la Multiplex – Mall Vitan. Campania media (ATL) contine un tag TV de 5 sec la spotul pentru epilatoarele Satinelle Ice si o brosura - insert in revistele pentru femei. 

„Am lansat aceasta promotie ca o dovada in plus a calitatii si eficientei oferite de epilatoarele Philips”, spune Oana Tanasescu, Marketing Manager al divziei Domestic Appliances and Personal Care din cadrul Philips Romania. “Suntem increzatori in performantele de exceptie ale gamei Satinelle si  dorim sa oferim consumatoarelor ocazia de a testa produsele noastre”.

Mecanism

Astfel, daca dupa achizitionarea oricaruia din modelele de epilatoare Philips – Satinelle Ice, Satinelle Massage si Satinelle Soft – cumparatoarea nu este multumita de rezultate, aceasta poate returna produsul in termen de 30 de zile de la data achizitionarii si isi primeste banii inapoi. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa trimita epilatorul (cu toate accesoriile si certificatul de garantie) la OP 4 – CP 113, in 30 de zile de la data achizitionarii, si sa includa in acest pachet si o copie a facturii fiscale care dovedeste plata produsului in perioada mentionata, impreuna cu un scurt formular completat. 

Garantie FCB pentru PHILIPS


PUBLICITATE: