Gallina Blanca a gatit media la Brand Connection
Miercuri, 17 Ianuarie 2007

Gallina Blanca a gatit media la Brand Connection

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

“Îmbogatirea portofoliului Brand Connection cu un client precum Gallina Blanca, la numai un an de la înfiintarea agentiei pe piata româneasca, ne ofera oportunitatea de a ne demonstra abilitatile strategice”, a afirmat Ileana Tomescu (foto), Managing Director la agentia de media Brand Connection.

Primul val al campaniei de relansare pentru Gallina Blanca pe piata româneasca s-a desfasurat în perioada octombrie – noiembrie 2006 si a fost coordonat de o echipa a agentiei formata din Ileana Tomescu, Crina Bibicu si Ana Maria Negulescu.

Potrivit oficialilor de comunicare ai companiei de media, Brand Connection a câstigat contul media Gallina Blanca în urma unei licitatii la care au mai participat trei agentii specializate. Agentia de media va asigura activitatile de media strategy & planning pentru brandul Gallina Blanca.

“Brand Connection s-a diferentiat la aceasta licitatie prin cercetarea aprofundata pe care a realizat-o, dar si prin întelegerea produsului si a categoriei. Ceea ce a generat o strategie care a raspuns obiectivelor relansarii”, declara, în urma licitatiei, David Sagnier, Marketing Europe la Gallina Blanca.

Gallina Blanca a gatit media la Brand Connection

AdPlayersFile Brand Connection

Membra a grupului international de marketing si comunicare Interpublic, agentia de media Brand Connection are reprezentante în 20 de tari din întreaga lume. Brand Connection România s-a înfiintat în 2005 si are în prezent , potrivit companiei, o echipa formata din 12 profesionisti cu experienta în domeniul media.

Portofoliul de clienti Brand Connection România include, printre altii Gallina Blanca, Asiban, Bucharest Distribution Park, Editura Maxam, Ideal Casa, The AdStore Advertising, Ad Work si - prin Lowe & Partners România - Adesgo, Bramac, TNT, Boehringer Ingelheim, Elly Lilly, CSC Pharma.


PUBLICITATE: