GMP are 4 oameni noi la creatie
Luni, 26 Februarie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

GMP are patru oameni noi. Cosmin Ezaru, Luiza Ungureanu, Adrian Dragan si Matt Hingley s-au alaturat departamentului de creatie al agentiei de publicitate.

Cosmin Ezaru, 29 ani, este Senior Art Director în GMP. Vine de la Graffiti BBDO, unde de-a lungul anilor a lucrat pentru  majoritatea clientilor agentiei printre care Tuborg, Pepsi, Dacia, Pagini Aurii si Masterfoods. Potrivit agentiei de publicitate, Ezaru are 9 ani de experienta în publicitate , iar lucrarile la care a contribuit au fost nominalizate si premiate la festivaluri internationale si nationale, cele mai importante premii obtinute fiind la Epica, Golden Drum si Ad'Or, precum si New York Festivals si Effie.

Luiza Ungureanu a intrat în echipa de creatie GMP la începtul acestui an, ocupând pozitia de Copywriter. Luiza este absolventa de Jurnalistica si a început cariera în publicitate în 2000, la Tempo. Dupa Tempo a urmat McCann Erikson si apoi Punct Advertising. Anul trecut a facut parte dintr-una din echipele care au luat un argint la Effie.

Adrian Dragan este Senior Copywriter la GMP. Are 7 ani experienta în publicitate si a lucrat în agentii precum Tempo, Grey si Saatchi&Saatchi. La Tempo, Adrian a fost Group Creative Director pentru contul Orange. A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti.

Matt Hingley s-a alaturat echipei GMP ca Senior Art Director. Conform reprezentantilor GMP, are peste 20 de ani experienta în publicitate si a lucrat în agentii din Londra si New York, pe conturi precum Ducati, British Airways, AdWeek Magazine, The New York Times. În Romania, Matt a mai lucrat câteva luni la Friends Advertising. De-a lungul timpului, lucrarile sale au fost premiate în cadrul unor festivaluri Internationale de publicitate precum Addy Awards.


PUBLICITATE: