Foote Cone & Belding Bucharest a castigat "Zapp Talk Free"
Marti, 28 Martie 2006

Foote Cone & Belding Bucharest a castigat Zapp Talk Free( AdPlayers.ro ) Agentia de publicitate Foote Cone & Belding Bucharest a castigat unul dintre cele mai recente proiecte de comunicare Zapp. „Totul s-a derulat cu o rapiditate foarte mare: noi am propus, Zapp a agreat iar apoi s-a trecut direct la treaba”, spun reprezentantii agentiei conduse de Bogdan Santea despre noul proiectul de comunicare „Zapp Talk Free”.

Filmat intr-unul din mall-urile bucurestene, spun cei de la Foote, Cone & Belding Bucuresti, „spotul evidentiaza perfect beneficiul Zapp Talk Free, si anume faptul ca folosind noul abonament de 4$ vorbesti mai mult si platesti mai putin”. Cu Zapp Talk Free convorbirile in retea sunt gratuite, iar cele in alte retele sunt foarte ieftine, adauga creativii de la FCB Bucuresti.

SpoFoote Cone & Belding Bucharest a castigat Zapp Talk Freetul are la baza o idee simpla si foarte clar comunicata, spun ei. „Oferta Zapp Talk Free este atat de avantajoasa, incat toti cei care afla despre ea isi suna prietenii pentru a le da detalii”. Iar numarul utilizatorilor este atat de ridicat incat acestia se „ciocnesc” la fiecare pas, chiar si sub acoperisul unei singure cladiri.

„Intregul proiect a fost realizat in timp record, de doar o saptamana, iar filmarile au durat o zi”, sustin cei de Foote, Cone &Belding. „Desi pentru spot s-a organizat un casting foarte riguros, la fata locului s-a apelat la unul din trecatori pentru a-l interpreta pe tanarul cu role care apare la final. „De ce? „L-am vazut prin mall, ne-a placut la nebunie look-ul sau si l-am intrebat daca stie sa mearga pe role”, spune Andreea Paun, Copywriter, FCB. „Dupa ce a raspuns afirmativ nu a mai trebuit decat sa trecem la treaba. Si totul a decurs foarte natural!”.

Foote Cone & Belding Bucharest a castigat Zapp Talk Free

Spotul a fost realizat impreuna cu casa de productie Saga Film, iar regia este semnata de Razvan Marculescu.  

Echipa de la Foote, Cone & Belding care s-a implicat in realizarea acestui proiect a fost compusa din Andreea Paun – Copywriter, Dragos Radulescu - Art Director si Anca Mates – Audio/Video Coordinator. Din partea Telemobil, asa cum afirma reprezentantii FCB, proiectul a fost gestionat de catre echipa de Brand Communications Zapp.

(Irina Toma irina.toma@adplayers.ro )


PUBLICITATE: