First One Communication tinteste "pozitia de lider pe piata serviciilor de relatii publice si comunicare din Romania"
Luni, 13 Februarie 2006

( AdPlayers.ro ) GCS ISSUE Mangement, din Tel Aviv si RSLB Partners din Washington D.C., SUA – doua dintre cele mai prestigioase companii de lobby si PR din intreaga lume – isi anunta intrarea pe piata din Romania prin infiintarea agentiei de comunicare si relatii publice First One Communication, se arata intr-un comunicat remis AdPlayers si AdPlayers.ro de catre oficialii companiei.

Patrunderea pe piata din Romania a GCS si RSLB are loc prin parteneriatul incheiat cu One Communication – companie care activeaza de 10 ani pe piata romaneasca de profil. Oficialii agentiei sustin ca „In baza acordului dintre cele trei agentii, intrat in vigoare la 1 ianuarie 2006, a rezultat noua companie First One Communication, al carei obiectiv principal pentru anul in curs va fi ocuparea pozitiei de lider pe piata serviciilor de relatii publice si comunicare din Romania”.

First One Communication tinteste pozitia de lider pe piata serviciilor de relatii publice si comunicare din RomaniaAlaturi de Dan Andronic ( foto), Presedintele First One Communication, in conducerea companiei se vor afla Shimon Sheves, Tal Silberstein si Gil Birger, consultanti de prestigiu international, cu o experienta bogata in domeniul relatiilor publice.

Intre corporatiile multinationale consiliate de GCS si RSLB agentia citeaza nume cum sunt  Microsoft, BP Amoco, Nike, Reebok, MCI WorldCom, The Boeing Company sau Pizza Hut, iar in randul liderilor politici pot fi mentionati presedintele american Bill Clinton, primul ministru britanic Tony Blair, cancelarul german Gerhard Schroeder sau premierul israelian Ehud Barak.

First One Communication tinteste pozitia de lider pe piata serviciilor de relatii publice si comunicare din RomaniaVirgil Munteanu (foto), Director Executiv al companiei  a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro ca „Aceasta afiliere nu presupune atat o investitie financiara, cat mai ales o colaborare a unor echipe cu vasta experienta in domeniul comunicarii strategice, pentru a oferi servicii adaptate de comunicare pentru clientii First One Communication”.

First One Communication va prelua portofoliul de clienti al One Communication si il va dezvolta prin aportul celor doua agentii din SUA si Israel, care vor oferi totodata know-how-ul acumulat din activitatea de PR si consultanta in comunicare desfasurata pe plan international. Printre clientii preluati de la One Communication, se numara in acest moment: Dragonul Rosu Mega Shop, Central Park, Top Brands Distribution, Brands International, Nespresso, Butan Gas, Gerovital.

Cu experienta in domeniul managerial, antreprenorial si afaceri internationale, una din cele mai importante figuri noi in agentie este Gil Birger, Managing Partner la compania RSLB. Inainte de a ajunge la RSLB acesta a fost Economic & Trade Officer pentru  Ambasada Israelului la Washington DC.

De asemenea, echipei First One Communication i se adauga experienta lui Tal Silberstein - CEO la GCS, expert in campanii de imagine si comunicare (a condus campania electorala a fostului premier israelian, Ehud Barak, impotriva lui Benjamin Netanyahu, din 1999).

First One Communication tinteste pozitia de lider pe piata serviciilor de relatii publice si comunicare din RomaniaAlaturi de acestia se mai afla Shimon Sheves (foto )– Presedinte RSLB, fost director general si seful de personal al cabinetului primului ministru israelian. Functia de director executiv al agentiei este ocupata de Virgil Munteanu. Potrivit companiei, Virgil Munteanu are peste 10 ani de experienta in domeniul publicitatii si comunicarii, ca pregatire teoretica el avand un Master in Management si Marketing in Comunicare.

Oferta de servicii prezentata de First One Communication cuprinde strategii de comunicare si de imagine, managementul crizelor de imagine, strategii si actiuni de repozitionare, gestionarea relatiilor cu media, promovarea relatiilor in mediul economic si politic, asistenta permanenta in probleme de comunicare.

One Communication activeaza pe piata de relatii publice din Romania din 1997. Potrivit reprezentantilor companiei, One Communication a fost constant una dintre primele trei agentii de relatii publice conform topurilor de profil ocupand totodata pozitia a 18 a in randul agentiilor de publicitate din domeniul Publicitate pe anul 2004 conform clasificarii din Topul National al Firmelor Private realizat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii. 

Portofoliul de clienti pentru care One Communication a realizat campanii de comunicare se numara clienti din domeniul comercial, bancar financiar si institutional dar si din domeniul cultural si artistic.

(Iulian Toma info@adplayers.ro )

AdPlayers Info:

Portofoliul de clienti pentru care a realizat campanii One Communication (sursa: compania)

Domeniul Comercial

British American Tobacco (Kent Explora Annual Awards for Innovation) - PR 

Unirea Shopping Center -  PR, ATL, BTL 

Relad International -  PR 

Niro Group -  PR, ATL, BTL 

LukOil Romania  -  PR 

Procter & Gamble – PR, BTL 

R.J. Reynolds -  PR 

Martens -  PR, ATL, BTL 

RAFO Onesti – PR 

SNP Petrom -  RESEARCH, PR, ATL 

Urban -  PR 

Rebu -  PR 

Realitatea TV -  RESEARCH, ATL 

Protocol Vodka -  PR, ATL, BTL 

Curentul -  PR, ATL 

Dragonul Rosu -  ATL, BTL 

Central Residential Park -  PR, ATL, BTL

Nespresso - PR, ATL, BTL

Butan Gaz – PR, BTL

Top Brands Distribution – PR, BTL

Brand International - PR

Dragonul Rosu Mega Shop - PR, ATL, BTL

Valmont International - ATL

AKT – ATL

Domeniul bancar, financiar si institutional

GrupAs - ATL, PR

ASTRA - ATL, PR

ASIROM - PR, ATL, BTL

Sara Merkur - PR

Omniasig - PR

Banca Comerciala Romana (BCR)- ATL, PR

Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) - ATL, PR

Regional Envoy of Stability Pact for South-Eastern Europe -  PR, ATL, BTL

SIF Muntenia - PR

Regional Development Agency (ANDR)  - ATL, PR

United Nation Development Programme (UNDP) - PR, ATL, BTL

Ministerul Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului - PR

Agentia Nationala a Locuintelor - ATL, PR

Inspectoratul de Stat in Constructii - PR

Domeniul cultural, social si artistic

Fundatia "Hope for a Life" – PR, BTL

Awards for Excellency in Romanian Culture (three editions), - PR, ATL, BTL

Worldwide Romanian Press Foundation - PR

"MIC" theatre - Launching Campaign for "Popcorn" performance- ATL, PR

SonArt Artist Management & Records-  PR

Music & Music - PR

Intercont Music - 3 Sud Est-ATL, PR

Animal X, Cristiana Raduta - National Anti-drugs Campaign "MuzicaAntiDrog" - PR, ATL, BTL


PUBLICITATE: