Final de viral neasteptat: Lowe este autoarea campaniei
Luni, 07 Aprilie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Pozitia integrala si totodata explicatia grupului Lowe privind campania virala este urmatoarea:

„Ne face placere sa va anuntam ca, incepand cu data de 7 aprilie 2008, Grupul Lowe, din care fac parte Lowe & Partners, Initiative, Brand Connection si Lowe Public Relations, functioneaza la o noua adresa.

 

Cele patru companii din grup isi desfasoara acum activitatea intr-o noua cladire de birouri, situata pe Strada Ceasornicului numarul 17, sector 1 (in apropierea Parcului Herastrau). Dupa 10 ani de succes petrecuti in Radu Voda 17, mutarea Grupului Lowe vine ca un pas firesc, luand in considerare trendul actual de dezvoltare a zonei de Nord a capitalei.

 

Mai aproape de birourile clientilor, noul sediu se remarca prin dotarile de ultima generatie si design, special creat de cunoscutul arh. Stefan Bianco. In afara adresei postale, Ceasornicului 17, toate datele de contact raman valabile.

 

Dragii nostri, va multumim pe aceasta cale pentru receptivitatea cu care ati primit mesajele lansate in cadrul campaniei noastre virale din ultimele zile. Si pentru ca targul vuieste deja, va oferim in premiera absoluta ultimul spot al campaniei "La Revedere, Radu Voda 17!", intitulat „Ultima Petrecere pe Terasa””

 

Oficialii de comunicare ai grupului Lowe ne lamuresc astfel in privinta campaniei virale din ultimele zile si chiar ne multumesc pentru atentie. Si pentru ca despre atentie este vorba, poate ca n-ar strica sa revedem intreaga campanie pentru a ne convinge daca am vazut-o si ascultat-o pe masura eforturilor strategice ale agentiei sau nu.

 

AdPlayers va prezinta, alaturat „filmul" viral pe care l-am primit in ultima vreme pe email, productii care au avut pe alocuri, trebuie sa recunoastem, si aspecte „memorabile”. Le multumim si cititorilor carora, de dragul analizei campaniei, le-am facut mesajul, probabil, mai memorabil decat trebuia.

 

Opiniile voastre privind ideea si executia „campaniei virale”, asa cum o defineste Lowe, le asteptam la:



 


PUBLICITATE: