European Drinks va lansa un nou ambalaj Izvorul Minunilor
Miercuri, 05 Septembrie 2007

AdPlayers.ro, Iulian Toma)

European Drinks va lansa un nou ambalaj Izvorul MinunilorIzvorul Minunilor pregateste un nou ambalaj. Evenimentul de lansare a noii sticle Izvorul Minunilor care, potrivit oficialilor de comunicare ai companiei, aduce cu sine si o repozitionare a acestei marci în lupta sa cu cei mai mari producatori din lume, va avea loc la Stâna de Vale la sfârsitul acestei saptamâni.

Tot la Stâna de Vale va avea loc si Conferinta Internationala Anuala a Apelor Minerale, unde, la întâlnirea IAH (Asociatia Internationala a Hidrologilor) – CMTW (Comisia Apelor Minerale si Termale), si-au anuntat participarea 26 de specialisti din 14 tari.  

La eveniment ce va avea loc în perioada  7-10 septembrie vor fi reprezentate Elvetia, Germania, Rusia, Italia, Azerbaidjan, Egipt, Slovenia, China, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Australia, Cehia, România. Coinferinta este organizata de Asociatia Internationala a Hidrologilor (IAH), în colaborare cu Societatea Nationala a Apelor Minerale si European Drinks.

Ca un gest de apreciere, Asocitia Internationala a Hidrologilor va oferi European Drinks, partener al acestei întâlniri, distinctia “First Class Mineral Water”. Odata cu lansarea noului packaging, Viorel Micula - Presedintele European Drinks, anunta în curând si planurile de intrare în forta a acestui produs românesc pe piata internationala.

Stâna de Vale, localitatea situata în depresiunea strajuita de Muntii Vladeasa si Padurea Craiului, la o altitudine de 1102 m, este recunoscuta pentru  izvorul de apa minerala care, de-a lungul timpului, a dobândit denumirea de Izvorul Minunilor datorita calitatilor extraordinare ale apei.

PUBLICITATE: