Ei vor altfel marketingul si comunicarea. Pentru Romania.
Joi, 06 Ianuarie 2011

"Calvarul Aiudului". Crucea inchinata martirilor din inchisorile comuniste.

 (AdPlayers, Iulian Toma)

Editorialul de inceput de an „Doamne ajuta, in 2011” privind drama marketingului si comunicarii care ar trebui facut altfel in acest an, indreptat si catre produsul sau serviciul autohton, si nu spre cel european, a incalzit sangele cititorilor AdPlayers, chiar daca afara este „gerul Bobotezei” la propriu. 

Pentru ca in spatele cuvintelor trimise ca feedback la editorial razbate un filon curat si sincer de rezistenta a unor oameni din marketing si comunicare in favoarea a ceea ce este autentic romanesc, cu voia voastra, le-am asternut mai jos:

(F.T.): „Doamne ajuta! Te felicit pentru articol. Abordarea ta e atit de rara in industria noastra... aproape unica. Dar cred ca sunt si vor fi si urechi care sa auda. Sa fim mai buni anul asta!”

(F.S.) „Bine de tot, frate Iulian!”

(V.R.) „Ai pus degetul pe rana chiar in mijlocul unei branse care nu de putine ori a uitat ce-ar fi de dorit sa faca oamenii care o compun”.

(C.E.) „Citesc sporadic articolele tale. Insa acesta de astazi m-a determinat sa iti si scriu cateva cuvinte. Nu te cunosc decat din scris si dintr-o intalnire de cateva secunde. Insa Ii multumesc lui Dumnezeu ca mai exista si crestini ca tine, cu constiinte vii, care nu doar realizeaza drama profunda a neamului nostru, dar au si curajul de a o striga public.

Starea de azi a natiunii noastre este consecinta unei tragice decaderi spirituale; a ajuns romanul nostru fara busola - care, asa cum bine ai punctat la inceputul articolului, altadata era sfanta cruce - si orbecaie prin hipermarketuri sa umfle buzunarele francezilor si nemtilor care ne-au integrat in Uniune pentru singurul motiv ca aveau nevoie de piata de desfacere.

Am pierdut simtul autenticului; si parca cineva ne tot "ajuta" sa-l pierdem; am pierdut credinta si nadejdea si parca cineva ne "impinge" sa pierdem si dragostea, ultima reduta. De aceea am si saracit atat. Nu Dumnezeu mai este azi in centrul preocuparilor noastre, iar rezultatul - se vede.”

Pastrand tonul sarbatorilor, pe 7 ianuarie crestinii ortodocsi ii sarbatoresc astazi pe toti ce poarta numele de Ion, Ionut, Ioana, Ionelia. La Multi Ani, tuturor!


PUBLICITATE: