EFFIE a plecat de la BMG la Millenium
Joi, 11 Ianuarie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

EFFIE a plecat de la BMG la MilleniumEFFIE România a plecat la Millenium. Festivalul din acest an va fi organizat împreuna cu agentia Millenium Communication, spun oficialii de comunicare ai festivalului de eficienta în publicitate din România. Editia precedenta a fost organizata împreuna cu departamentul de evenimente de la Business Media Group (BMG).

International Advertising Association (IAA) si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR ) îi invita deja pe cei interesati la primul seminar EFFIE din acest an, care va avea loc vineri, 19 Ianuarie 2006, se arata într-o informare a festivalului. Seminarul „How to Win an EFFIE se va desfasura la Hotel Sofitel, Sala Mexico& Seoul cu începere de la ora 9.30.

Organizatorii seminarului spun ca, în cadrul acestuia, vorbitorii vor explica criteriile si mecanismul de jurizare a lucrarilor, vor da sugestii legate de modul optim de completare a formularelor, astfel încât sa puna cât mai bine în valoare lucrarile înscrise si vor furniza multe alte detalii despre festivalul EFFIE România 2007. La eveniment, mai precizeaza reprezentantii EFFIE, se va face cunoscuta si componenta juriului editiei 2007 precum si noile categorii introduse în acest an în festival.

Prezentarile seminarului vor fi sustinute de catre: reprezentanti ai agentiilor Grafitti/BBDO, Bridge Communication si Leo Burnett & Target si o parte dintre câstigatorii editiilor anterioare EFFIE. Acestia vor dezvalui participantilor modul în care parteneriatul dintre agentie si client a realizat campaniile ce au condus la câstigarea unui trofeu EFFIE.

Înscrierile la seminar se pot face si la Irina Iliescu (IAA), irina.iliescu@gmp.ro

AdPlayersFile Effie România 2007 

Festivalul Effie este structurat în trei etape: înscrierea în concurs a lucrarilor, jurizarea campaniilor înscrise si Gala decernarii premiilor EFFIE 2007, la sfârsitul lunii martie.

Festivalul EFFIE 2007 este organizat în România prin eforturile comune ale International Advertising Association (IAA) si Uniunea Agentiilor de Publicitate din România (UAPR).

Licenta pentru desfasurarea acestui festival în România apartine “American Marketing Association New York”, iar modul de desfasurare al concursului urmeaza pas cu pas procedurile de operare internationale ale EFFIE.

Ajuns la cea de a patra editie, EFFIE este un festival destinat industriei de advertising din România care premiaza reutita în atingerea si depasirea obiectivelor de marketing si comunicare din aceasta industrie. Festivalul este o recunoastere a rezultatelor publicitatii, a procesului de creatie si planificare strategica care genereaza succes tangibil si masurabil.


PUBLICITATE: