Connex si Vodafone "Impreuna" despre "Vodafone Family"
Miercuri, 02 Noiembrie 2005

Connex si Vodafone Impreuna despre Vodafone Family( AdPlayers.ro ) Connex si Vodafone au anuntat lansarea campaniei "Impreuna", prima etapa a introducerii brand-ului Vodafone in Romania. "Impreuna" ruleaza din 28 octombrie pe canalele de televiziune si in presa scrisa.

Potrivit  operatorului "Vodafone Family"- prima oferta Vodafone lansata pe piata romaneasca, sustine angajamentele facute prin campania "Impreuna". Campania publicitara pentru Vodafone Family a inceput luni si va rula in tandem cu cea pentru platforma "Impreuna" mai afirma oficialii primului operator de telefonie mobila din Romania.

"Anul acesta, Connex a devenit parte a Vodafone, iar multi romani si-au exprimat entuziasmul fata de integrarea in cea mai mare comunitate mobila din lume” a spus Ted Lattimore, Presedinte si Chief Operating Officer, Connex. “Acum, Connex si Vodafone isi unesc fortele si suntem increzatori ca aceasta combinatie unica va avea succes si va aduce mai multe beneficii pietei din Romania".

Incepand cu 1 noiembrie 2005, Connex are si un nou Chief Executive Officer, Liliana Solomon, a anuntat de curand Paul Donovan, CEO Regional OVS (Other Vodafone Subsidiaries). Paul Donovan a mai anuntat ca Ted Lattimore va pleca din pozitia de Presedinte si Chief Operating Officer al Connex in decembrie 2005, dupa aproape 6 ani de cand se afla la conducerea companiei.

Ken Campbell, Chief Marketing Officer Connex a declarat ca "din acest moment, Connex si Vodafone sunt "Impreuna" intr-o campanie care imbina ambitia, pasiunea si optimismul celor doua brand-uri de varf.

"Impreuna" suntem mai puternici si vom imbogati vietile clientilor nostri, datorita fortei unice a liderului mondial al comunicatiilor mobile” mai spune Ken Campbell. "Impreuna" vom continua sa fim alaturi de romani si de aspiratiile lor, sa sprijinim comunitatea si oamenii din jurul nostru si sa contribuim la dezvoltarea unor noi oportunitati interesante pe aceasta piata" a spus.

Odata cu noua campanie "Impreuna", Connex lanseaza Vodafone Family, prima oferta Vodafone care, spun oficialii, vine sa sustina angajamentele facute de Connex si Vodafone in Romania.

Noua oferta de abonament Vodafone Family se adreseaza familiei si permite apeluri de voce gratuite, de pana la 500 de minute, in grupuri familiale de doi pana la sase membri.

Pachetul este disponibil in doua variante: Vodafone Family 200, un abonament cu 200 de minute gratuite incluse (15 USD/luna), si Vodafone Family 500, un abonament cu 500 de minute gratuite incluse (25 USD/luna). Ambele pachete includ doua SIM-uri gratuite si ofera avantajul unei singure facturi administrate de unul din membrii familiei, tariful de abonament al fiecarui SIM aditional, pentru alti membri ai familiei, fiind de 3 USD pe luna.

Cu un numar de 5.250.621 de clienti, la data de 30 iunie 2005, Connex este si prima retea video mobila din Romania. Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o divizie a Vodafone Group Plc. Vodafone este, potrivit companiei, cea mai mare companie de comunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari si Retele Partenere in alte 14 tari. Cu o gama de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 165 milioane de clienti din intreaga lume.

( Iulian Toma, info@adplayers.ro )

PUBLICITATE: