Ciprian Stavar (New Media Agency, The Group) a demisionat din pozitia de Vicepresedinte IAB România
Vineri, 23 Martie 2007

Ciprian Stavar (New Media Agency, The Group) a demisionat din pozitia de Vicepresedinte IAB România

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Ciprian Stavar- foto (New Media Agency, The Group) a demisionat ieri din Consiliul Director al Interactive Advertising Bureau (IAB) Romania si implicit din functia de Vicepresedinte al nou formatei organizatii, a confirmat astazi pentru AdPlayers fostul membru al echipei de conducere IAB.

Întrebat care sunt motivele renuntarii la cele doua pozitii din cadrul IAB, reprezentantul New Media Agency a invocat motive personale. Stavar afirma ca ramâne membru simplu al IAB si reafirma sustinerea atât personala cât si a New Media Agency, pe care o reprezinta, pentru obiectivele propuse de IAB România.

Stavar a fost membru în Consiliul Director al IAB si Vicepresedinte al organizatiei dupa ce a fost ales în prima Adunare Generala de constituire a IAB România în cadrul unei sedinte largite la care si-au exprimat dorinta de înfiintare a IAB aproximativ 60 de companii - advertiseri, editori online, agentii si regii de publicitate - din care în final au îndeplinit formalitatile de aderare doar doua treimi ( în jur de 40 de companii)

Format initial din 9 membri, pe lânga Ovidiu Florea (Media Investment) - Presedintele IAB România,  Consiliul Director ales la sfârsitul lunii noiembrie 2006 îi reunea - din partea clientilor si agentiilor de publicitate - pe Ana Maria Bogdan (Altex), Oana Petroff (Mindshare), Cristi Parvan (Zenith Media) si Ciprian Stavar (New Media Agency), iar din cea a regiilor/publisherilor online pe Val Voicu (AdEvolution), Mihai Seceleanu (Internet Corp), Orlando Nicoara (MediaPro Interactiv) si Doru Panaitescu (Arbomedia).

Consiliul Director IAB a ramas la sfârsitul anului trecut fara unul din membri – Doru Panaitescu, odata cu plecarea acestuia la agentia de media Initiative, de la 1 ianuarie a.c..  Alegerea unui nou membru în consiliu este conditionata de o noua întrunire a Adunarii Generale a membrilor IAB România. Urmatoarea Adunare Generala IAB, care va cuprinde probabil doar membrii cu acte în regula va avea de ales acum 2 membri în Consiliul de Conducere si un Vicepresedinte.

Demisia vine pe fondul unor discutii aprinse în sânul proaspetei formate IAB România pe tema reprezentarii biroului local la o reuniune IAB Europe din 26 ianuarie a.c. de catre Stan Faryna autointitulat CEO IAB România, care a ramas strain, se pare, de eforturile pietei autohtone de a coagula o echipa care sa poata reprezenta România la IAB Europe.

AdPlayersLink

Ovidiu Florea de la Media Investment este Presedintele IAB România (AdPlayers.ro, 24.11.2006)

http://www.adplayers.ro/index.php?id=3&news=1375

Doru Panaitescu: LogOut ARBOmedia Online si login Initiative Multimedia (AdPlayers.ro, 19.12.2006)

http://www.adplayers.ro/index.php?id=3&news=1430

IAB România a validat 37 de membri (AdPlayers.ro, 20.12.2006)

http://www.adplayers.ro/index.php?id=3&news=1432

Scandal digital marca IAB Europe (AdPlayers.ro, 15.03.2007)

http://www.adplayers.ro/index.php?id=3&news=1627


PUBLICITATE: