Buget de 500.000 EUR pentru comunicarea iNES IPTV
PR, TV
Marti, 13 Februarie 2007

Buget de 500.000 EUR pentru comunicarea iNES IPTV

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

“Anul acesta comunicarea se va extinde din zona ATL (presa centrala si reviste glossy, panotaj, campanie radio) catre zona de PR si publicitate online”, a declarat, pentru AdPlayers, Radu Rusu, IPTV Divisions Operation, despre comunicarea serviciuluiTV de înalta definitie de la iNES. Executivul IPTV spune ca „Servicul va fi promovat si prin evenimente, primul fiind participarea la CERF în luna mai”.

„Bugetul estimat (pentru comunicarea IPTV n.r.) este de 500.000 Euro”, a mai afirmat Radu Rusu.

“iNES IPTV reprezinta un concept interactiv total nou, care depaseste granitele televiziunii prin cablu sau satelit”, declara Radu Rusu. „Servicii ca VOD (Video On Demand), jocuri “On Demand”, EPG (Ghid Electronic de Programare), Timeshifting (televiziune reversibila), vor putea sa fie comunicate publicului într-o maniera profesionista”.

De comunicare se ocupa iNES Group, a carei divizie de publicitate - iNES Advertising - se ocupa si de dezvoltarea campaniei de comunicare pentru serviciul IPTV. “De altfel, aceasta comunicare a afost initiata în luna mai 2006, când au fost finelizate testele si  serviciul a devenit comercial. Anul acesta s-a trecut la pasul urmator, acela de a avea pe lânga comunicarea clasica ATL si BTL si un suport prin colaborarea cu 4 ACE pe zona de PR.

Buget de 500.000 EUR pentru comunicarea iNES IPTV“Parteneriatul cu iNES IPTV, reprezinta un challange pentru noi si în acelasi timp un pas normal în dezvoltarea 4 ACE”,  declara Elena Olteanu de la 4Ace.

„Credem în dorinta publicului de informare asupra celui mai nou serviciu de televiziune la nivel modial si în capacitatea noastra de a oferi informatii cât mai exacte, în functie de targetul urmarit”.

Serviciul iNES IPTV este disponibil în Bucuresti prin reteaua proprie de fibra optica a grupului. iNES – IPTV este un serviciu premium adresat unui target cu venituri peste medie.

Potrivit companiei, serviciul de televiziune de înalta definitie (HDTV) de la iNES poate înlocui DVD player-ul si videorecorderul, oferind utilizatorilor posibilitatea de a urmari programele preferate în orice moment prin optiunea Timeshifting. De asemenea, este compatibil cu cel mai înalt standard de calitate în domeniul transmisiunii TV – HDTV si sunet Dolby Digital 5.1.


PUBLICITATE: