Brands&Bears incalta Scholl cu o promotie
Miercuri, 22 Iunie 2005

( AdPlayers.ro ) Brands&Bears spune ca “vara aceasta cei mai comozi pantofi te plimba prin Roma!”. Sub titlul “Cu Scholl ai Italia la picioare” agentia deruleaza promotia de vara a marcii in care participantii “pot castiga una dintre cele 3 vacante de neuitat la Roma, orasul in care de 2000 de ani se poarta naturaletea si bunul gust, sau una dintre cele 100 de perechi de papuci de plaja Scholl” dupa cum sustin reprezentantii Brands&Bears.

Potrivit aceleiasi surse, promotia are loc in perioada 20 iunie – 20 august, fiind amplu sustinuta de materialele publicitare la punctele de vanzare.

Pentru a intari impactul mesajului, agentia a pus in plan si o campanie radio in Bucuresti, Constanta, Brasov, Iasi, Cluj si Timisoara, dublata si de o campanie de presa nationala. Extragerea premiilor se va intampla la sfarsitul lunii august – pe 29.

Cu responsabilitatea campaniei s-au incaltat Adrian David - Brand Manager Scholl si echipa agentiei Brands&Bears formata din Amandine Heyndrickx – Art Director, Andrei Fodolica – Copywriter, Stefan Alexa – BTL&Production Officer, Emanuel Grigorcea – Client Service Director, Alexandra Dinca – Account Executive.


PUBLICITATE: