Beretta, "centrale recomandate cu caldura" de Publicis România
Joi, 07 Septembrie 2006

Beretta, centrale recomandate cu caldura de Publicis România.Beretta, centrale recomandate cu caldura de Publicis România.Beretta, centrale recomandate cu caldura de Publicis România

(AdPlayers.ro, Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Publicis România a lansat pentru Riello Romania prima campanie promotionala pentru centralele termice Beretta, anunta oficialii agentiei de publicitate. Comunicarea se desfasoara sub sloganul "Beretta. Centrale recomandate cu caldura ".

Demarata la începutul lunii septembrie, campania media are strategia media, planificarea si cumpararea de media semnata de agentia de media Optimedia România. Campania se desfasoara în special pe suport TV - ProTv, B1 TV, National TV si Realitatea TV.

Concept

Potrivit agentiei conduse de Teddy Dumitrescu, noul spot de imagine Beretta este un spot de atmosfera a carui idee este aceea de a arata cât de bine te poti simti iarna când în casa e cald. Povestea cartii postale scoate în evidenta o consecinta extrema a folosirii centralelor termice Beretta, afirma reprezentantii agentiei. Personajele au fost alese în asa fel încât sa se integreze perfect în atmosfera calda redata prin decoruri.

Autorii campaniei spun ca filmarea spotului a durat o zi si a fost realizata de casa de productie Animotion sub îndrumarea regizorului Mark Nava. Realizarea unui decor de iarna realist pe platoul de filmare a fost o provocare încununata de succes, dupa cum mai spun reprezentantii agentiei. Fetita din spot, Alexandra, “a fost o actrita adorabila si mai energica decât restul echipei, rezistând pe platou de la prima ora pâna târziu în noapte”, spun ei.

Autorii

Din partea Beretta, în realizarea acestui proiect, au fost implicati Alexandru Calin – Managing Director si Cristina Laptoiu – Office Manager.

Echipa Publicis România care a lucrat la acest proiect este alcatuita din: Cristian Dita – Art Director, Cristian Simion  – Copywriter, Daniel Raicea – Client Service Director, Catalin Albu – Senior Account Manager, Andreea Dumitrescu – Senior Account Executive, Radu Teodorescu – AVF Production Manager.

Beretta - centrale termice, este marca înregistrata a grupului Riello – Italia, acesta fiind numarul 1 în Italia în domeniul centralelor termice murale - incluzand toate marcile sale, cu o cota de piata de 20%. La nivel european, grupul Riello se afla printre primii 5 producatori de centrale termice, iar din 2002 grupul este prezent pe piata din România prin firma Riello Ro, cifra de afaceri a acesteia depasind anul trecut 3, 5 mil Euro.

AdPlayersFile Publicis România

infiintata în 1995, Publicis România este, potrivit companiei, una dintre cele mai mari agentii de publicitate full-service din România. Publicis România detine în portofoliu clienti precum: Averea, British Airways, Domeniile Tohani, Groupe Seb, Germanos, Garnier, HP, L’Oreal, Renault, OMV, Podravka, SAB Miller, Ulker, Vel Pitar, Wienerberger, Whirlpool .

Grupul Publicis ocupa locul I în Europa în industria de publicitate, la nivel mondial fiind al patrulea mare grup de comunicare din lume, iar în SUA se claseaza pe locul III. Grupul de marketing si comunicare este prezent în 229 de orase din 109 tari si are în acest moment un numar de peste 35.000 de angajati.

Beretta, centrale recomandate cu caldura de Publicis România

AdFile Info:

Nume lucrare: Cartea postala

Agentie: Publicis Romania

Oras: Bucuresti

Advertiser: Riello Romania

Brand: Beretta

Produs/categorie: Centrale termice

Director: Alexandru Calin

Nume Campanie: Promotie toamna

Data primei difuzari/aparitii: 01 Septembrie 2006

Piete distributie (tari): România

Tara productie: România

Limba: Româna

Tipuri media: TV

Durata (TV): 25” + 15”

Slogan: Beretta. Centrale recomandate cu caldura.

Client Service Director: Daniel Raicea

Art Director: Cristian Dita

Copywriter: Cristian Simion

Regizor: Mark Nava

Casa productie A/V: Animotion

Agentie Media: Optimedia Romania


PUBLICITATE: