Bancpost a aprobat "imprumutul pentru locuinta" de la Scala JWT
Marti, 07 Iunie 2005

( AdPlayers.ro ) Bancpost a aprobat “creditul” la campania “imprumutul pentru locuinta”  cerut de Scala JWT. Agentia de publicitate a creat noua campanie “Cea mai buna mutare”, desfasurata in cadrul noii colaborari semnate de Bancpost si Scala JWT pe categoria Imprumutului pentru Locuinta.

Dezvoltata pentru lansarea Imprumutului pentru locuinta in Euro cu cea mai mica dobanda, campania se desfasoara sub sloganul “Alege cea mai buna mutare!” si se va difuza dupa cum sustin reprezentantii agentiei in toate mijloacele media (TV, presa, outdoor Internet) precum si materiale POS in sucursalele Bancpost. Comunicarea se adreseaza potrivit aceleiasi surse tuturor celor care se afla in fata unei decizii importante din viata lor: achizitionarea propriei locuinte.

Bancpost a aprobat imprumutul pentru locuinta de la Scala JWT

Cele doua spoturi TV se adreseaza atat celor care inca stau cu parintii cat si celor care platesc chirie, identificand astfel si cele mai frecvent intalnite situatii ale celor “lipsiti” de propria casa.

Executiile de presa si panotaj  folosesc acelasi vizual simplu al unui cuplu de berze care isi construiesc cuibul pe un panou cu oferta Bancpost. “Am folosit un element vizual credibil si cunoscut. Astfel mesajul va capata mai mult impact si memorabilitate.” – spun autorii campaniei.

Bancpost a dat credit campaniei de promovare prin Mariana Iosif, Director Marketing,Valentin Luminos, Coordonator Marketing, Dan Grigoriu, Director Credit Ipotecar. Campania a mai beneficiat de asemenea de sprijinul EFG Eurobank Ergasias Grecia prin Zeta Kolokonte, Director Marketing Credit Ipotecar, Natassa Koukouraki, Director Promovare .

Scala JWT a trimis la semnat contractul de credit al campaniei pus la punct de Mihai Cojocaru, Creative Director, Bogdan Gheorghiu, Senior Art Director, Irina Tomsa, Copywriter, Gabriela Marcu, Account Director, Vilma Ignat, Client Service Director,  Ioana Manea, Strategic Planning Director, Ilinca Dumitrescu, A/V Production Director, Liliana Tiu, Media Director.         

Filmarea s-a realizat in colaborare cu Saga Film, iar regizorul a fost Marco Schillaci. Fotografia a fost realizata de studioul Carioca.

Scala JWT opereaza in Romania postdecembrista din 1996 si este parte a retelei globale JWT, prezenta in 87 de tari. JWT s-a relansat in luna februarie din acest an, venind cu un nou standard de masurare a creativitatii si performantei si o noua identitate corporativa. JWT este cea mai mare agentie de publicitate din Statele Unite si a patra ca dimensiuni la nivel global. JWT are birouri deschise in tara noastra inca din 1932 fiind si prima agentie de publicitate internationala deschisa in Romania, potrivit reprezentantilor sai.


PUBLICITATE: