Atelierul Virusad se mandreste cu creatia Saatchi & Saatchi
Vineri, 20 Februarie 2009
 
(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Cum faci astazi rost de credential si glorie cand iti faci un atelier de creatie? Nimic mai simplu. Nici macar nu trebuie sa faci un site sau blog personal in care, cel putin in teorie, ai putea sa te mandresti cu lucrarile sau proiectele din publicitate pentru care ai lucrat. Pur si simplu iti faci site-ul pravaliei de creatie pe care il infiintezi si gata le incarci direct. Portofoliul cu care te mandresti la client este ca si facut.

Spre exemplu, dincolo de competentele cu siguranta dovedite in timp ale partenerilor fondatori, Raluca Ciupercescu si Cosmin Mihai -  fosti angajati ai agentiei de publicitate Saatchi & Saatchi si mai apoi Lowe & Partners - atelierul de creatie Virusad se mandreste pe site-ul propriu cu spoturile si printurile uneia dintre agentiile de publicitate pentru care au lucrat - Saatchi & Saatchi.

Daca echipa Saatchi & Saatchi nu si-a gasit creatiile semnate de agentie pe site-ul mai tanarului atelier de creatie virusad.net, AdPlayers le-a gasit si vi le arata. Este vorba de spoturi si print-uri pentru Chio, Elite, Sensiblu, Ariel, Toyota sau Ciuc, pentru care cu siguranta cei doi au lucrat in perioada in care erau angajatii Saatchi & Saatchi.

Intrebata cum explica prezenta proiectelor Saatchi & Saatchi pe site-ul Virusad, si nu se mandreste cu propriile lucrari din portofoliu, Raluca Ciupercescu, unul dintre cei doi parteneri ai atelierului de creatie a declarat pentru AdPlayers ca „Site-ul a fost facut cand am deschis virus - si, asa cum i se-ntampla cizmarului, n-am avut timp sa-i punem pingele intre timp. Acum cu criza asta probabil ca o sa reusim sa facem si asta. :-)”

Oficialii de comunicare Saatchi & Saatchi nu au putut fi contactati pentru a comenta situatia. Indiferent daca va descarca sau nu lucrarile de pe site cu pricina , fondatorii ar trebui sa se bucure ca si-au facut ceva reclama gratuita atelierului de creatie.

Controversatul "portofoliu" virtual, din care am extras o captura mai sus, il puteti gasi (nu stim cat timp) pe site-ul Virusad :)

 


PUBLICITATE: