Asociatia IAB Romania vs IAB Romania, cu Andrei Georgescu (White Image)
Miercuri, 09 Mai 2007

(AdPlayers.ro, Andrei Georgescu)

Andrei Georgescu (foto) este Managing Partner la White Image - Loyalty Solutions.

Sincer mi se pare putin jenant ca face domnul Faryna. In primul rand ca si-a permis sa vorbeasca in numele industriei de advertising din Romania in momentul in care agentia dumnealui lucra in principal pentru guvernul SUA. In al doilea rand pentru ca pana acum nu l-am vazut zbatandu-se pe piata pentru a impune niste standarde sau pentru a aduce mai multa lumina in ceea ce inseamna aceasta industrie in .ro .

A folosit acel titlu cumparat doar pentru propriile interese si de cand a izbucnit acel scandal a trebuit sa treaca cateva luni bune pana sa exprime un punct de vedere.

Domnul Faryna fie s-ar putea incapatana sa tina cu dintii de acel titlu, fie ar fi dispus sa se integreze alaturi de celelalte agentii si advertiseri si sa ne aducem cu totii contributia la dezoltarea acestei industrii. Poate ar fi interesanta si o pozitie a oficialilor IAB Europe.

Poate ar fi bine ca reprezentatii Asociatiei IAB Romania sa se intalneasca cu domul Faryna si sa negocieze.

Nota editorului.

Pozitia face parte dintr-o serie de opinii ale unor executivi din companii importante direct implicate in industria Interactive. Prin intermediul seriei editoriale Asociatia IAB Romania versus IAB Romania, revista AdPlayers.ro face publice propriile opinii apartinand unor oameni din industrie, legate de controversa dintre Asociatia IAB Romania si licenta IAB pe detinuta pentru Romania de Stan Faryna (Halo.ro), potrivit reprezentantilor sai de comunicare. 

Materialele sunt publicate in serial pe parcursul acestei saptamani, de pana la 14 mai. Pozitiile sunt trimise la invitatia AdPlayers si apartin in intregime autorilor - executivi din companii membre sau companii care si-au exprimat interesul pentru formarea Asociatia IAB Romania. Seria de opinii are ca scop declarat identificarea unor posibile directii de evolutie a crizei si de solutionare a acesteia.


PUBLICITATE: