Alka a blocat Yahoo! pe 8 martie, cu DC, Ninespices si Mediacafe
Joi, 08 Martie 2007

Alka a blocat Yahoo! pe 8 martie, cu DC, Ninespices si Mediacafe

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Alka Grup a contractat spatiul Yahoo!Messenger si Yahoo!Insider pentru o zi, pentru a derula de 8 Martie, o campanie dedicata doamnelor si domnisoarelor. Bannerele Alka vor fi prezente pe durata întregii zile pe Yahoo!, invitând utilizatoarele sa patrunda într-un spatiu virtual, special creat pentru ele: www.alkaoziperfecta.ro si sa se înscrie în competitia „Ingrediente pentru o zi perfecta”, lansata pentru aceasta zi.

Autorii campaniei au afirmat pentru AdPlayers ca “Ingrediente pentru o zi perfecta" este rezultatul colaborarii dintre Alka Grup, DC Communication (concept general, comunicare) si  MediaCafe & Ninespices (design, dezvoltare web, planificare media).

4,7 Mil. români pe Yahoo!!

Conform ultimului raport din ianuarie 2007 puse la dispozitie de Yahoo, numarul de utilizatori de Yahoo în Romania este de 4.7 milioane. Campania va fi prezenta si pe alte website-uri: www.eva.ro, www.startpage.ro, www.eastrolog.ro, www.topsanatate.ro, www.horoscop.ro, www.superfelicitari.ro, www.avantaje.ro, www.nou-nascuti.ro si www.adplayers.ro.

Campania are si componenta offline, o promotie desfasurata timp de o zi, si anume pe 8 martie. Si a fost se prelungita si în spatiul offline, cu o promotie. 250 de magazine, personalizate cu mesajul "Aici gasesti cadoul de 8 Martie de la Alka", precum si câteva hipermarketuri care vor oferi la fiecare "Prajitura casei" cumparata, înca una în dar.

Participantele au posibilitatea de a descrie cum îsi imagineaza o zi perfecta, iar Alka îi va oferi câstigatoarei un premiu de 1000 Euro cu care îsi va putea procura „ingredientele” necesare pentru a trai în realitate o asemenea zi. În plus, campania lansata de 8 Martie va permite, online, crearea unui spatiu personalizat, cu toate „aromele” indispensabile, pentru ca toate participantele sa se simta bine în aceasta zi deosebita, alegându-si design-ul, starea, culoarea si sunetele favorite.

Partenerii acestei campanii – formatia Holograf si Casa de discuri Cat Music – mai aduc doamnelor si domnisoarelor cele mai în voga piese muzicale. Pe site va rasuna în prima auditie si melodia "Si baietii plâng câteodata", extras de single de pe cel mai recent album Holograf – “Taina”.

Alka a blocat Yahoo! pe 8 martie, cu DC, Ninespices si Mediacafe

„Dorinta noastra a fost de a face o surpriza tuturor femeilor, oferindu-le posibilitatea de a se bucura din plin de un spatiu care va fi creat dupa gusturile si preferintele lor. Am ales Yahoo! dar si o serie de website-uri din România pentru a marca acest moment atât de special pentru publicul feminin, într-o modalitate cât mai apropiata de spiritul Alka” declara Amir Krenzia, Director General ALKA Grup. 

AdPlayersFile

ALKA GRUP este unul dintre liderii pietei producatorilor de dulciuri din România. Grupul are la acest moment în portofoliu 7 marci - ALKA, Alka-Prajitura casei, NUTLINE, ZEO, Dr. KRANTZ, ALFERS, GOLD MOCCA -, produce, ambaleaza si distribuie napolitane, prajituri, biscuiti glazurati si neglazurati în diverse sortimente, cafea si o întreaga gama de fructe uscate.

Yahoo.com a devenit în ultimii ani website-ul cu cea mai mare audienta de internet din lume. La nivel mondial, numarul utilizatorilor înregistrati depaseste 450 de milioane, iar lunar, peste 120 de milioane de utilizatori unici aleg sa viziteze yahoo ori sa foloseasca motoarele de cautare ale companiei.


PUBLICITATE: