Alina Tudose, Cohn & Jansen, AdPlayersCRITIC EFFIE: ''Acum cred ca trebuie mutat subiectul la onestitate, fairplay si o minima forma de bun simt''
Luni, 19 Mai 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Premiile Effie Awards Romania 2008 s-au decernat  la sfarsitul saptamanii trecute. Opiniile fata de eveniment au devenit subiectul principal la AdPlayersCRITIC , in aceasta saptamana:

Alina Tudose, Strategic Planner, Cohn&Jansen|Ashley&Holmes:

“De cand am inceput sa participam la Effie ne tot miram si tot vorbim in bucataria agentie de problemele care apar. Anul asta am remarcat, usor dezamagiti, ca de fapt si la Effie e ca peste tot, totul e sa nu te imbeti daca ai castigat premii, dar nici sa te superi peste masura ca ai pierdut, caci criteriile sunt relative, drama cazului mult prea importanta si omisiunea "detaliilor" prea usor trecuta cu vederea.

Daca pana acum in reuniunile industriei se vorbea despre dramatismul si suspansul pe care un caz castigator e musai sa le aiba, acum cred ca trebuie mutat subiectul la onestitate, fairplay si o minima forma de bun simt pe care, dupa parerea mea, orice caz  pentru Effie, ar trebui sa le aiba”.

Opiniile cititorilor sunt asteptate la:

 


PUBLICITATE: