'Agentia anului am iesit deja, deci nu mai era un deziderat' Ioana Manoiu, GMP PR
Vineri, 03 Octombrie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Ioana Manoiu (foto) , Managing Partner, GMP

 

Cu ce-ati venit acasa / ramas dupa Romanian PR Award?

Ioana Manoiu: Noi suntem multumiti. Am venit acasa cu 3 premii importante. Agentia anului am iesit deja, deci nu mai era un deziderat. Ne doream sa confirmam si pe plan local campaniile premiate international, ceea ce am facut.

 

Ce v-a placut (laude)?

Ioana Manoiu: Oricat ar fi de contestat, Romanian PR Award este pana la urma, singurul festival de PR din Romania. Eu ii felicit pe Thomas Achelis si pe Dana Oancea pentru eforturile lor si ma bucur sa vad ca de la an la an devine din ce in ce mai competitiv. Conferintele sunt interesante, temele alese acopera probleme actuale. Daca ne uitam la membrii juriului, dar si la numarul si numele agentiilor inscrise, Festivalul este reprezentativ pentru industria noastra.

 

Ce nu v-a placut (critici)?

Ioana Manoiu : Gala de premiere. Din lipsa de fonduri sau de resurse, nu are eleganta si rafinamentul unui eveniment de premiere a PR-ului. Stam inca pe scaune, ca la o conferinta, in loc sa stam la mese, imbracati elegant si sa servim cina, cum se intampla la galele internationale. Mi-as dori mai mult staif, mai multa prestanta. Si as recomanda schimbarea prezentatorului…

 

Lucrezi pentru o companie de PR relevanta in Romania? Asteptam si opiniile tale despre PR Award:

- cu ce-ati venit acasa / ramas dupa Romanian PR Award

- ce v-a placut (laude)

- ce nu v-a placut (critici)

la telefon   0724 089 333 , sau pe adresa:

PUBLICITATE: