Ad’Or 2006: Paste Fericit!
Joi, 20 Aprilie 2006

Ad’Or 2006: Paste Fericit!

(AdPlayers.ro ) Dupa aproape doua saptamani de la lansarea propriu-zisa a festivalului, organizatorii editiei din acest an fac posibila inregistrarea online a lucrarilor Ad’Or 2006 pe ador.ro (www.ador.ro ) , operatiune ce se doreste a fi incheiata pana in data de 3 mai.

Cum aceste zile sunt speciale pentru multi romani, merita sa respectam legea bunilor crestini si sa fim mai buni si mai intelegatori cu toti cei care incearca sa faca ceva pentru festivalul local de publicitate. In fond, suntem intr-o piata in care putine agentii au timp pentru propria imagine online.  

Intr-o piata in care sectiunea de presa a multor agentii din industria publicitatii este externalizata la cativa colegi de-ai nostri de breasla, care dovedesc ca pot sa faca mai mult pentru a promova noutatile agentiilor decat fac chiar ele insele, pe propriile site-uri, festivalul de publicitate Ad’Or 2006 este oricum o minune ca se intampla in Romania. Probabil si pentru ca printre promotorii Ad’Or se gasesc intotdeauna o mana de oameni care pot fi calificati drept niste optimisti incurabili, publicitari ce isi doresc sa puna Romania pe harta festivalurilor de publicitate locale din lume.

Poate ca singurul pacat, pe care il facem in fiecare an, este ca intotdeauna ii certam “tot pe cei care vin la cursuri", vorba unui publicitar. Dar poate ca lucrurile se vor schimba si nu vom mai incerca sa facem totul in “saptamana mare”. Am putea sa incercam sa  indreptam partile mai putin reusite ale celui mai important festival local de publicitate in vacanta de iarna. Si poate atunci vom intra si mult mai linistiti in mini-vacanta de Pasti.

Paste Fericit! 

Iulian Toma info@adplayers.ro


PUBLICITATE: