400.000 de bucuresteni la Festivalul International Tuborg
Marti, 06 Iunie 2006

400.000 de bucuresteni la Festivalul International Tuborg

( AdPlayers.ro Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro)

400.000 de bucuresteni la Festivalul International TuborgPeste 400.000 de vizitatori au trecut pragul Festivalului International Tuborg care a avut loc in perioada 26 mai – 4 iunie, sustin autorii evenimentului. Timp de zece zile, mai spun ei, bucurestenii au avut parte de seri de neuitat in compania muzicii si a berii lor preferate.

„Vedetele cu guler alb” ale evenimentului au fost Tuborg Fine Festival, sortimentul de bere creat special de organizatori pentru cele zece zile de sarbatoare si Carlsberg Elephant, recent premiata pentru calitatea sa si gustul deosebit cu "Superior Taste Award 2006" de catre „International Taste&Quality Institute" (iTQi), din Bruxelles.

400.000 de bucuresteni la Festivalul International Tuborg„Ca in fiecare an, vizitatorii Festivalului au avut ocazia sa testeze sortimente de bere de cea mai buna calitate, recunoscute la nivel international: Tuborg Classic, Tuborg Green, Carlsberg Black Gold, Carlsberg Elephant, Carls Special, Carlsberg Porter, Carls Paske, Weihenstephaner” spune Catalin Ignat (foto), Director de Marketing Tuborg Romania. „In plus, iubitorii romani de bere s-au putut reintalni cu marcile aflate in portofoliul companiei Tuborg Romania: Tuborg Gold, Tuborg Royal Export, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness si Kilkenny”, a adaugat executivul companiei.

Pe scena festivalului au urcat trupe si solisti cum sunt Mandinga, Heaven, Proconsul, Holograf, Sfera, Vita de Vie, Directia 5, Bere Gratis, ZOB, Voltaj, Fly Project, Funky DJ's, Blondy, Vama Veche, 13 Band, 69, Zdob si Zdub, Gandul Matzei, P.I.O. (Praf in Ochi), Iris, Jukebox, Firma, Cargo, Alternosfera, Pavel Stratan, Mihai Margineanu, Ro-Mania, Romanitza.

Traditia internationala a Festivalului Tuborg a pornit din Danemarca, afirma oficialii Tuborg Romania, conceptul raspandindu-se apoi in tari precum Germania, Italia, Suedia si in celelalte tari unde se fabrica berea Tuborg. Potrivit reprezentantilor marcii, valoarea esentiala a marcii Tuborg este libertatea. „Tuborg te ajuta sa fii liber. Si daca tu esti liber, atunci ii eliberezi si pe cei din jurul tau – de prejudecati, inhibitii, de lucruri care complica viata”, mai subliniaza reprezentantii Tuborg.

PUBLICITATE: