141 a pornit caravana Coca – Cola
Joi, 19 Ianuarie 2006

( AdPlayers.ro ) CCHBC Romania a dat startul Caravanei Coca–Cola, de sarbatori. Pornita pe 5 decembrie impreuna cu 141 Romania, caravana a vizitat, potrivit agentiei, un numar de 44 de orase, parcurgand peste 6000 km si a adus cu ea sase personaje-vedete ale spoturilor Coca–Cola, reunite sub denumirea de FAMILIA COCA – COLA.

Asa cum sustin reprezentantii 141 Romania, personaje ca Mos Craciun, Renul Rudolf, Familia Ursilor Polari si mai noul Pitic Muschetar s-au alaturat Caravanei in 7 orase din Romania (Bucuresti, Cluj, Iasi, Constanta, Oradea, Timisoara si Brasov). Personajele au impartind cadouri celor mici, dar si tuturor celor care nu au uitat spiritul Craciunului. Familia Coca – Cola a fost prezenta fie in mall-uri, restaurante, supermarket-uri, fie prin piete, orasele ale copiilor sau orfelinate.

Ideea reunirii celor sase personaje intr-o familie speciala, familia Coca-Cola, a apartinut agentiei 141 Romania. Mircea Sebe, Account Director 141 Romania a declarat: “Ideea “Familiei Coca-Cola” ne-a venit intr-un brainstorming in miez de noapte, in care au fost sustinute discutii aprinse, strategii, obiective, planuri, multe idei, dar si aceasta idee de ultim moment trecuta intr-un slide final de prezentare” Ideea a fost aleasa, CCHBC Romania invitand familia Coca-Cola sa se alature Caravanei si sa isi construiasca propria identitate.

Agentia spune ca proiectul s-a remarcat prin prestatia deosebita a 22 de tineri actori, prin atitudinea pozitiva si prin increderea care au fost transmise catre consumatori, dar si prin costumele de basm sau prin cadourile date celor mici – cum ar fi, de exemplu, acadele de 1 m inaltime.

Proiectul a fost coordonat de o echipa formata din Mihaela Daminescu, Events Coordinator, CCHBC Romania; 141 Romania - Cristofor Iosub, Deputy General Manager 141 Romania, Mircea Sebe - Account Director, Anca Tatuta - Account Manager, Mihaela Albu - Account Executive, Catalin Popescu - Art Director.

( Irina Toma, info@adplayers.ro )

...

141 a pornit caravana Coca – Cola

...

141 a pornit caravana Coca – Cola

...


PUBLICITATE: