Dupa 12 ani la curtea Headvertising si 2 la Poarta Grayling, Gologan Voievod de creatie Propaganda.
  Dupa 12 ani la curtea Headvertising, din care 6 mai mare in oastea de creatie, si alti 2 la poarta sultanului Grayling, Cornel Gologan a fost inscaunat Voievod la Propaganda, unde se mananca deja creatie Napolact, Raureni si Meda pe paine Boromir.
Raluca isi ia ramas bun. In Ghencea Militar 3 pana luni, 12 octombrie, la pranz.
 Trupul neinsufletit se afla la capela Cimitirului Ghencea Militar 3 din Prelungirea Ghencea.
Ingerii au venit. Sufletul Ralucai pleaca la Cer.
  Dupa o saptamana in care Bogdan si toti cei care i-au stat aproape au incercat tot ce au putut sa o pastreze printre noi, trupul Ralucai a cedat in dimineata zilei de astazi, vineri, 9 octombrie. 
De 3 ani in Slovacia, s-a intors in Romania. Razvan Mitoiu este noul Director de Creatie al Godmother.
In ultimii ani a lucrat la JANDL din Bratislava, dar pana la agentia slovaca, Mitoiu a trecut prin mai multe agentii nationale si internationale cum sunt Ars, Speed Promotion, Gav, DDB, Griffon, Scala JWT, BBDO.
Dupa 15 ani in publicitate, din care 10 ani la BBDO, Stefan Chiritescu la Ogilvy.
 Stefan Chiritescu este doar unul dintre oamenii de comunicare pentru care adplayers si-a propus sa inaugureze si o noua serie de articole care ar trebui sa construiasca bunele practici in publicitate, marketing si media. Excelenta. Fie ca vorbim despre Excelenta in Licitatii, sau despre Excelenta in Comunicare, vorbim de Excelenta.
De 15 ani in publicitate, s-a mutat dupa 10 ani in ultima agentie.
  De 15 ani in publicitate, din care 10 ani in ultima agentie, unul din oamenii care construiesc de ani buni excelenta in comunicare s-a mutat. 
Invatamantul profesional pregateste cel mai mult in mecanica auto, turism si industria textila
 Elevii au, in total, la dispozitie 38.158 de locuri in anul de scolarizare 2015-2016, cu 2400 de locuri mai multe comparativ cu anul anterior
IAA Global a premiat 3 romani la IAA Inspire Awards
 Felix Tataru, Senior VP IAA Global si Presedinte GMP Group, a fost premiat la categoria IAA Champions, pentru contributia adusa industriei de marketing si comunicare globala, in timp ce Nicoleta Deliu si Ioana Sigarteu au fost desemnate castigatoare la categoria Young Leader, pentru realizarile obtinute cu IAA Young Professionals Romania.
Se cauta 6 oameni pentru comunicare de 1 Mil. EUR! Internship la Image PR.
 Cu o cifra de afaceri de aproape 1 Mil. EUR si venituri din comisioane de peste 500.000 EUR, Image PR cauta o noua serie de sase “Interni” care vor ramane intr-o agentie ce numara astazi 26 de oameni
Povestea Ralucai Tonciu (II). Marele razboi chinezesc pentru sanatatea ei la Fuda Cancer Hospital.
  Nu sunt o scriitoare de povesti. Scriu povestea vietii mele si va multumesc tuturor celor care m-ati incurajat, celor care cititi, celor care imi faceti cunoscuta povestea.
 
PUBLICITATE:
« 4 5 6 7 8 »