Seful operatiunilor Coca-Cola Romania si Moldova, Sandru numit Country Manager Coca-Cola Irlanda
 Dupa un mandat de 3 ani in functia de Director de Operatiuni Coca-Cola Romania si Moldova, Petre Șandru va prelua pozitia de conducere la nivel international din ianuarie 2017
Fost redactor sef adjunct si 15 ani la Ziarul Financiar, Razvan Voican a plecat dintre noi.
 Fost redactor sef adjunct la Ziarul Financiar pana in anul 2014, publicatie unde a scris timp de 15 ani, Razvan Voican nu mai poate ciocni un pahar la aniversarea de 18 ani a cotidianului de afaceri aparut pe piata in luna noiembrie 1998
Managerul de comunicare Pro Tv paraseste televiziunea pentru antreprenoriat
In perioada urmatoare, echipa de relatii publice si comunicare Pro TV va fi coordonata de Ioana Plopeanu, care va face echipa cu Lucia Antal, Director de Marketing Pro TV.
 Un publicitar roman a vazut moartea cu ochii la Nisa
  Director in cadrul unui important grup de marketing si comunicare din Romania, Oana Cociasu a impartasit prietenilor de pe o retea sociala scenele de cosmar ale atentatului care a avut loc aseara in Franta, la scurt timp dupa ce a realizat aceasta fotografie
Manager din grupul McCann se desparte de agentie. Nir Refuah pleaca la mai bine, in retea.
  Potrivit unor surse adplayers apropiate mutarii, Refuah,  Chief Creative Officer MRM//McCann Romania si Chief Innovation Officer pentru McCann CEE,  pleaca la mai bine, in reteaua McCann Worldwide
 Jorg Riommi (Publicis Romania) in juriul festivalului Clio Awards 2016
 Jorg Riommi, Chief Creative Officer  al agentiei Publicis Romania, face parte din juriul festivalului de publicitate Clio Awards 2016.
Medii de lucru extraordinare? Best Employers Study a dat start editiei 2016
 Adresata companiilor cu peste 50 de angajati si minim trei ani pe piata, cercetarea aflata la a patra editie aduce recunoastere publica organizatiilor ce au reusit sa creeze medii de lucru extraordinare pentru angajatii lor.
Nou Marketing & Communication Director pentru medicina integrativa de 12 mil. euro pe an
  Lider in solutii de medicina integrativa pentru un stil de viata sanatos, compania Secom anunta numirea lui Razvan Robescu in postura de Marketing&Communication Director si a Cristinei David pe pozitia de Trade Marketing Manager.
Uitati de publicitate cu celebritati. 30% dintre consumatori sunt influentati de un blogger.
  Mai mult de 30% dintre americani sunt mai degraba influentati de un blogger care nu este neaparat celebru, decat de o celebritate, arata un studiu desfasurat pe 14.000 de subiecti adulti  americani .
IAA
Alegeri la IAA 2016. Multi veniti, putini chemati: 11. Exclusiv adplayers.
 Maria Predoiu, P&G este propusa pentru Presedinte. Alti 10 membri si 3 cenzori vor fi alesi de la clienti, agentii si media.
 
PUBLICITATE:
« 3 4 5 6 7 »