V+O Communication adauga agentiei 10 ani de experienta
 George Carpov, noul  PR Account Director care s-a alaturat agentiei, are mai bine de 10 ani de experienta, atat in agentii specializate din Romania, cat si in companii multinationale.
"El a creat primul logo turistic al Romaniei. Necontroversat, necopiat, romanesc, simplu, graitor"
Gabi Lungu pentru cei care nu l-au cunoscut pe Emil Cioanca. Doar atat:
Cuvintele au tacut. Lacrimile si florile au vorbit despre Emil Cioanca.
  Desi s-a despartit de lumea aceasta trecatoare la doar 54 de ani, a lasat in publicitate multi ucenici care ii duc mai departe rabdarea si modestia de a nu-si trambita in reviste si festivaluri de publicitate munca si realizarile meseriei pe  care a imbratisat-o.
Creativ a fost, Creativ se desparte. Emil Cioanca pleaca Miercuri de la Sfanta Vineri
Creativ a fost, creativ a plecat. Colegii veteranului in publicitate Emil Cioanca anunta ca isi vor lua la revedere miercuri (11 iunie), de la ora 11.00, la Cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti (Calea Grivitei nr.202)
S-a stins un veteran al publicitatii. Dumnezeu sa-l ierte pe Emil Cioanca!
 „Extraodinari oamenii pe care ii poti intalni intr-o viata. Sunteti cei mai buni, cei mai tari.”a fost ultimul mesaj scris in urma cu 24 h pe o retea de socializare de Emil Cioanca, unul dintre creativii veterani din industria romaneasca de publicitate, care s-a stins din viata in cursul zilei de ieri, potrivit unor surse adplayers apropiate grupului de companii in care lucra.
UAPR trimite aspirantii in publicitate la experienta antreprenorilor
 Saptamana aceasta, intalnirea celor interesati este programata  marti, 29 aprilie, 16:00, la agentia de marketing si comunicare digitala Infinit Solutions, unde doritorii se pot intalni cu experienta echipei conduse de Alex Cernatescu
Plecare dupa 7 ani la revistele achizitionate de Burda. Ruxandra Chiurtu paraseste marketingul editorului.
 In ultimii sapte ani, Chiurtu s-a ocupat de National Geographic, National Geographic Traveler, Casa si gradina, Villa Design, FEMEIA, Femeia de Azi, Sanatatea de Azi, Bucataria de Azi, Mamica de Azi, Miresici, Mami si Beau Monde.
Doua nasteri postnatale: Fosta MD, Oana Padure pleaca la MEC. In loc vine Roxana Panturoiu
 Fosta Managing Director la Media Direction, Oana Padure, pleaca dupa postantal CEO la MEC. Va fi inlocuita de Roxana Panturoiu.  
Sef nou la agentie de media din top 10
 Noul manager care va conduce operatiuni de zeci de milioane de euro ale agentiei este o femeie
Schimbare la varf in UAPR. Anne Marie Obretin o inlocuieste pe Eleonore Af Schaumburg-Lippe.
 Apropiata si pana in prezent comunicarii interne UAPR, Anne Marie Obretin o inlocuieste pe Eleonore Af Schaumburg-Lippe, fostul director executiv, care, potrivit asociatiei, a ales alte provocari in cariera profesionala.  
 
PUBLICITATE:
« 3 4 5 6 7 »