Violet Advertising scoate ratusca la atac
Vineri, 12 August 2005

( AdPlayers.ro ) Constam Constructii si Ambient din Buzau deruleaza campania promotionala de vara alaturi de Violet Advertising. Ratusca galbena scoasa “la atac” a generat si titlul campaniei: “Ratusca nu este inclusa in oferta!”

Violet Advertising scoate ratusca la atac

“Solutia creativa a executiilor dezvoltate de Violet Adverting sugereaza vizual legatura cu principalul avantaj al magazinelor Constam: locul ideal pentru a face cumparaturile pentru amenajarea locuintei” spun cei de la Violet Advertising.

„Campania de imagine pe care o derulam vara aceasta este cu adevarat atipica pentru piata locala, conceptul „Ratusca nu face parte din oferta” fiind unul surprinzator pentru specificul industriei in care activam” afirma Dana Stanica, Director Marketing al Constam Grup. “Publicul a reactionat foarte bine, in magazinele noastre clientii sunt cu zambetul pe buze la vederea ratustii si au primit foarte bine aceasta promotie” sustine executivul companiei.

Creativii agentiei spun ca “Executiile pornesc de la ilustrarea unui “extreme consequence”: oferta Constam este atat de bogata incat iti poate oferi tot ce ai putea visa in materie de amenajari interioare, mai putin detalii lipsite de importanta, cum ar fi ratusca din baie sau ursuletul de plus de pe canapea”.

Agentia a legat perioada campaniei de sezonalitatea activitatii.”Tinand cont de faptul ca sezonalitatea activitatii in domeniul constructiilor atinge un varf in lunile de vara si acest lucru reflectandu-se pozitiv si direct in vanzarile de materiale de constructii, Constam si-a propus sa-si rasplateasca consumatorii cu discount-uri de pana la  5% in perioada 4 iulie - 30 septembrie” spun reprezentantii agentiei.

Campania se deruleaza la nivel local, in Buzau pe suport radio, outdoor, afise si materiale promotionale la punctele de vanzare. Grupul detine in Buzau trei puncte de vanzare: 1 showroom si 2 magazine.

Astfel, prin generarea acestui statement indirect de “nu ne-am gandit chiar la toate detaliile”, detaliile ilustrate fiind oricum fara legatura cu obiectul campaniei, comunicam, de fapt, ca la Constam poti gasi tot ce iti doresti”, explica Dragos Cazan, Director de Creatie – Violet Advertising.

Colaborarea Constam cu Violet Advertising a demarat la inceputul acestui an, debutand cu o campanie de primavara care, dupa cum afirma directorul de marketing al companiei, a adus rezultate foarte bune. “Suntem foarte multumiti de aceste rezultate si, de aceea, consideram ca aceasta colaborare se va transforma intr-un parteneriat de succes pe termen lung” conchide Dana Stanca.

Echipa care a contribuit la realizarea promotiei derulata sub titlul “Ratusca nu este inclusa in oferta!” a fost alcatuita din: Dana Stanica, Director Marketing din partea Constam Grup, Dragos Cazan, Director Creatie, Elena Negrescu, Copywriter, Bogdan Csapo, Art Director  din partea Violet Advertising.

Constam Grup este cel mai mare grup de firme din Buzau prezent pe piata materialelor de constructii si a serviciilor conexe dupa cum afirma cei de la Violet Advertising. Avand in posesie 2 depozite si 3 magazine, 250 de salariati si o cifra de afaceri de peste 20 milioane de euro in 2004, statutul Constam Grup este cel al liderului de piata in Buzau si in zona afirma oficialii agentiei de publicitate Violet Advertising.

Violet Advertising este agentie de publicitate full-service dupa cum spun chiar reprezentantii sai. Agentia a fost infiintata in anul 2001, avand actionariat 100% romanesc. Printre brandurile din portofoliul agentiei Violet se numara Orion, Vincon Vrancea, Neoset, Constam, Intersnack, Mall Mart, Berlin Chemie, Indaco, Bifa, Gorenje, Sony, Alpha Leasing, Libra Bank, Beauty Shop si altii. (Iulian Toma )


PUBLICITATE: