Varabiescu a zburat de la Media Direction in urma constatarii unor deficiente
Joi, 05 Iunie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Despartirea agentiei Media Direction de fostul managing director lasa in urma acuzatii grave la adresa fostului numarul 1 al companiei. Potrivit unei informari remise AdPlayers, incepand cu 5 iunie 2008, Media Direction a decis sa renunte la serviciile lui Razvan Varabiescu, Managing Director, decizie luata de comun acord, in urma unor deficiente constatate in desfasurarea activitatii. 

Conform oficililor de comunicare, atributiile lui Razvan Varabiescu sunt preluate de Nicoleta Padure cu suportul Norei Marcovici, CEO BBDO Group Romania. 
Nicoleta Padure are cinci ani de experienta la Prima TV in managementul vanzarilor si al productiilor locale, doi ani la SBS Radio ca director de vanzari si trei ani de management general al Cupon Pro, companie de trade marketing si in-store media.

 

Agentia de media promite ca aceasta schimbare va imbunatati modul de operare, serviciile, transparenta si structura actuala a echipei si va consolida pozitia de lider pe piata a Media Direction.

 

/ PROFILE

Media Direction a fost infiintata in anul 2001 si este agentia de media a grupului BBDO Romania, parte a retelei internationale de comunicare Omnicom. Media Direction ofera servicii integrate de media - buying, planning, strategie, research. Printre clientii agentiei se numara companii precum Allianz, Dacia Renault Nissan, Masterfoods, Pepsi, Scandia sau Wrigley.

 

 


PUBLICITATE: