Val Valcu este Director Editorial la Doctorul Meu
Vineri, 26 Martie 2010


 ( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Val Valcu, fostul redactor sef la Gardianul si antreprenor cu propria casa de productie tv, este incepand cu numarul lunii aprilie si noul Director Editorial al revistei medicale Doctorul Meu. Titlul are o aparitie lunara intr-un format de buzunar si un tiraj de 50.000 de exemplare. Potrivit editorilor, revista are un tiraj gratuit de 40.000 exemplare si 10.000 de reviste vandute la puncte de distributie a presei. Tot din aceasta luna aprilie, publicatia lunara v si un nou redactor sef: Laura Matei, psiholog si ziarist cu experienta in domeniul medical.

 Fost redactor-sef al ziarului Gardianul intre 2007 – 2010,  Val Valcu (44 ani) realizeaza emisiunea “Dreptul la sanatate”, difuzata in prezent de B1 Tv. Intre 2005 – 2007 a fost senior-editor al ziarului Adevarul, unde lucreaza din 1992, fiind pe rand reporter, redactor, sef de sectie, reporter special. A realizat emisiuni medicale la Tele 7 abc (1999-2001) si TVR, emisiunui radiofonice la MixFm.

Din 2006 este lector la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii si sustine cursuri la Scoala Nationala de Sanatate Publica si Management Sanitar. Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, din Bucuresti, in 1992, Val Valcu este doctor in sociologie al Universitatii din Bucuresti, din 2008. A urmat in 2002 Colegiul National de Aparare si este alumnus al Scolii Nationale de Sanatate Publica si Management Sanitar, din Bucuresti. Presedinte al Asociatiei Jurnalistilor din Domeniul Medical, din 1998.

Premiat pentru excelenta in Jurnalism Comunitar, concurs organizat de Prais Corporate Comunications, 2002, Val Valcu este si autor sau coautor al unor studii in volume colective sau carti pentru jurnalism sau cu profil medical, participant la manifestari stiintifice de profil medical sau jurnalism, ori speaker la conferinte pe teme de marketing si comunicare cum ar fi „Marketingul specialitatilor de nisa”, la primul Congres al Asociatiei de Endocrinologie Clinica din Romania, (septembrie 2006) sau la simpozionul „Crizele din industria farmaceutica si reactia mass media”, organizat de Ministerul Sanatatii si Institutul National al Medicamentului (actuala Agentie Nationala a Medicamentului), 1998.


PUBLICITATE: