UniCredit Romania da credit auto pentru persoanele fizice pana la 30.000 EURO
Joi, 25 August 2005

( AdPlayers.ro ) Banca UniCredit Romania a lansat creditul auto in EURO si RON, un produs destinat clientilor persoane fizice care vor sa achizitioneze automobile noi din productia interna sau din import. Valoarea creditului auto variaza intre 3.000 RON si 100.000 RON, respectiv intre 1.000 EURO si 30.000 EURO. Valoarea maxima se stabileste in functie de solicitarea clientului si de posibilitatile sale de rambursare.

Perioada de rambursare a creditului auto variaza intre minim 6 luni si maxim 6 ani. Venitul lunar net minim pentru obtinerea unui credit auto este de 200 EURO sau echivalent RON pe solicitant sau familie. Rambursarea creditului auto oferit de banca UniCredit se face in rate lunare egale cu posibilitatea rambursarii anticipate in totalitate sau partial.

“Creditul auto completeaza oferta de produse si servicii UniCredit Romania destinata persoanelor fizice, care au acum o alternativa pentru achizitia de automobile, pe langa creditul de nevoi personale CREDINSTANT” a declarat Alina Pascu, Vicepresedinte si coordonator al Diviziei de Retail in cadrul bancii UniCredit Romania. 

Rata dobanzii pentru creditul auto oferit de UniCredit este de 8,5% pe an pentru creditele in EURO si de 17% pe an pentru cele in RON. Avansul minim pentru obtinerea unui credit auto este de 19% din valoarea automobilului achizitionat. Solicitantul creditului trebuie sa aiba intre 22 de ani si varsta legala de pensionare (la data scadentei creditului).

Banca accepta venituri provenite din salarii, pensii, chirii, profesii liberale si drepturi de autor, precum si alte venituri certe ce pot fi dovedite cu documente justificative. UniCredit Romania ia in considerare si veniturile membrilor de familie, astfel incat acest credit poate fi obtinut si prin cumularea veniturilor sotului/sotiei.

Sistemul de garantare include garantie reala mobiliara asupra automobilului achizitionat (gaj), cesiune asupra veniturilor solicitantului si asupra soldurilor conturilor curente deschise la banca. Clientul va mai incheia o polita de asigurare FULL CASCO pentru automobilul achizitionat, cesionata in favoarea UniCredit Romania sau avand banca mentionata ca beneficiar. ( Irina Toma )


PUBLICITATE: