The Group a mutat 200 de oameni in fostul sediu Unilever
Luni, 26 Mai 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Companiile membre The Group isi desfasoara activitatea, incepand de saptamana trecuta, in Caro Business Park, din Bucuresti., fostul sediu al companiei Unilever. Potrivit une informari remise AdPlayers, in noua locatie, cei peste 200 de angajati The Group beneficiaza de spatii de relaxare sau locuri de luat masa in incinta si in aer liber, sali generoase pentru intalniri si sala de cinema. Totul este amenajat si decorat pe masura creativitatii unui grup de comunicare.

 

“Ne mutam intr-o casa mai mare, care nu ne satisface doar nevoile de moment, ci care ne va permite sa crestem si in urmatorii ani, sa ne dezvoltam, sa primim noi colegi si sa ne derulam activitatea intr-un mediu cat mai prietenos si familiar”, a declarat Zoltan Szigeti, Presedinte The Group.

 

Noile coordonate la care poate fi gasit The Group sunt: Strada Barbu Vacarescu numarul 164 A, Tel: + 4 021 – 206.22.00   Fax: + 4 021 – 311.83.06    (www.thegroup.ro )

 

/ PROFILE

The Group are in componenta 14 agentii specializate in domeniile media, creatie, relatii publice, cercetare, productie audio-video si dezvoltare de continut media: Media Investment, Brandstalk, Nicola Porter Novelli, Events&Production, BT Production, House of Media, Touch Communication, New Media, Innovaty, PosterCom, Q research, My Media, The Media Partnership si Navidoo.


PUBLICITATE: