Tereza Valcan, ex Coordonator Corporate Affairs al Cosmote, a fost numita MD al CIVITAS Global Ketchum
Marti, 16 Decembrie 2008
( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Fost cordonator al Departamentul de Corporate Affairs al Cosmote Romania, Tereza Valcan ( foto ) a fost numita Managing Director (MD) al CIVITAS Global Ketchum, agentie de PR infiintata in urma cu cateva luni in Romania.

AdPlayers scria in vara acestui an despre intentiile agentiei de relatii publice de a intra pe piata romaneasca in a doua jumatate a acestui an.

Tereza Valcan (29 ani) a fost coordonator al Departamentul de Corporate Affairs al Cosmote Romania timp de aproape trei ani, companie in care a lucrat de la inceputul lui 2006, pana in noiembrie 2008. Anterior pozitiei in cadrul operatorului de telefonie mobila a fost Director de Comunicare al grupului de firme Altex si Media Galaxy (2003-2005), si director regional de comunicare pentru Salans (2005).

„In momentul de fata la Civitas Golbal suntem opt oameni pregatiti in diverse industrii de comunicare, si planificam sa dezvoiltam portofoliul de clienti si sa crestem organic in 2009”, a declarat pentru AdPlayers, Tereza Valcan. „La cateva luni de la infiintare, ne propunem sa fim cunoscuti mai bine pe piata de comunicare, urmand sa crestem si in functie de cerintele clientilor si a zonelor in care ne vom dezvolta”.

Intrebata de AdPlayers cum a fost selectata MD al companiei, Valcan a declarat „Am fost contactata de catre CIVITAS Global Ketchum in urma cu cateva luni, atunci cand compania a desfasurat un proces de selectie pentru postul de managing director, vizand atat expertiza pe piata locala cat si un profil international, proces in urma caruia probabil ca eu am corespuns cel mai bine cerintelor”.

“ Cunoasterea pietei locale, experienta si pasiunea Terezei vin in completarea know how-ului Grupului CIVITAS in regiune si expertizei retelei internationale Ketchum, fiind un real castig atat pentru noi, cat si pentru clientii nostri”, a declarat Areti Georgilis, Country Manger CIVITAS Global Ketchum.

Noul managing director al agentiei a terminat facultatea in Stele Unite, unde a lucrat in cadrul a doua agentii de comunicare si relatii publice din Washington D.C.. Absolventa a cursurilor de jurnalism ale Universitatii din Maryland, SUA, in prezent Tereza urmeaza cursurile de Executive MBA ale Universitatii din Viena.

CIVITAS Global Ketchum Romania

Potrivit companiei, agentia CIVITAS Global Ketchum Romania a fost infiintata in urma cu cateva luni, ca rezultat al parteneriatului strategic dintre agentiile de comunicare CIVITAS Ketchum si Global Tanitim din Grecia si Turcia, beneficiind de standardele si cerintelor retelei internationale Ketchum, precum si de expertiza, experienta si resursele CIVITAS Ketchum si Global Tanitim din Europa de Sud-Est.

CIVITAS Global Ketchum ofera companiilor si organizatiilor din sectorul public si privat servicii de consultanta in comunicare corporativa, servicii de managementul reputatiei, relatii media si media training, public affairs si managementul situatiilor de criza.

PUBLICITATE: